top of page

Event

I 2023 feiret vårt firma ti år. I løpet av disse årene har vi hatt ansvaret for mange større eventer. Både for private bedrifter, TV – produksjoner og det offentlige. I april 2023 hadde vi ansvaret for mat og servering til Spellemannsprisen og årlig har vi større faste eventer for private bedrifter.


Vi leverte mat og servering til årets Spellemannpris lørdag 15. April! Et veldig morsomt oppdrag med 650 gjester som ble fordelt på over 100 "sharing bord". Det ble satt sammen en meny med fokus på bærekraftige og lokale råvarer med mye grønt tilbehør.

Les mer her


Vi har med tiden opparbeidet oss gode samarbeidspartnere innenfor utleie av lokale, utstyr, lyd, foto, personell, rigging og alt du måtte tenke deg for å holde et vellykket event. Vi vet at et event aldri er likt og er opptatt av å møte kundens behov og tilpasninger.


Mattis tar gjerne en uforpliktende prat og gir et tilbud basert på deres ønsker. I en tidlig fase er det ofte mange spørsmål. Vi har god erfaring, slik at vi kan anbefale deg de riktige løsningene.

Forslag til meny

Stor nordisk smaksmeny
Stor nordisk smaksmeny

Menyen for matelskere! Alltid med en eksklusiv nordisk vri, nå en vårlig meny. Menyen har fokus på kvalitetsprodukter fra lokale norske produsenter. Kan leveres som "sharing" i flere runder eller som buffet.

Pris

869
Stor original tapas
Stor original tapas

Vår mest populære meny og store anbefaling for en hver anledning. Kreativ og variert meny der alle vil finne sine favoritter. Menyen blir levert på flotte fat og skåler.

Pris

535
Fingermat kaldt
Fingermat kaldt

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende cocktailpinner.

Pris

389
3-retter hjort
3-retter hjort

Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse om ønskelig.

Pris

659

Andre anledninger og tjenester

bottom of page