top of page

Lokaler

Om du skal ha større selskapeligheter er det enklest å leie et selskapslokale. Anbefalte lokaler finner du under, vi leverer catering. I lokalene kan du få maten levert av Mattis Mat, hjelp med servering og annet du måtte trenge. Vin kan anbefales til valgt meny, vin kan du selv kjøpe. Ta kontakt om du ønsker tips og forslag til ditt arrangement.

Heming.jpeg
Heming klubbhus

Vi kan tilby leie av nye, flotte og moderne lokaler i klubbhuset! Storsalen tar inntil 90 personer sittende, men kan selvfølgelig benyttes til cocktailpartyer, møter, konferanser og annet.

Her følger det med et storkjøkken godt egnet til større sammenkomster, fullt utrustet til bevertning av inntil 120 personer. Peisestuen er godt egnet til mindre arrangementer med plass til inntil 25 personer. Lokalet ligger noen minutter med bil fra Vinderen.

Trosterud.jpg
Trosterudvillaen

Fantastisk villa på Trosterud i bydel Alna i Oslo med stor idyllisk hage. Rimelig utleiepris og et lokale som passer perfekt for 3-retters, grilling i den store hagen og buffet/tapas.

​Selskapslokalene i 1. etasje er på 214 kvadratmeter fordelt på kjøkken, spisestue, salonger, hall og garderobe med toalett. Det kan dekkes til ca. 48 personer i spisestuen. I 1. etasje er det tilpasset for rullestolbrukere. I kjelleren er det en større garderobe og toaletter.

Disen.jpg
Disen gård

Disen gård ligger nord for Sinsenkrysset. I hovedbygningen er det utleielokaler med plass til 55 personer.

Fra vinterhagen er det direkte utgang til en stor hage. Det er god plass til å sette opp selskapstelt i hagen. I 2. etasje er det et møterom som også leies ut. Her er det plass til 10 personer. Passer for 3-retters, grilling i den store hagen og tapas.

Samfunnshuset.jpg
Samfunnshuset vest

Samfunnshus Vest på Røa leier ut sine lokaler i 2. etasje. Svært sentral beliggenhet på Røa. Utleielokalene i 2. etasje består av syv forskjellige rom.

 

Du kan leie hele lokalet om dere er mange. Lokalet har kapasitet til ca. 100 personer og har stort kjøkken der det er kapasitet til å lage 3-retters meny. Lokalet kan også brukes til mindre arrangementer.

Fredriksborg.jpg
Fredriksborg

Majestetiske Fredriksborg er fra 1800-tallet og ligger idyllisk til på Bygdøy. Med stor takhøyde og elegante detaljer skaper lokalene en flott ramme rundt arrangementet.

Eiendommen forvaltes av Bygdøy menighet og brukes blant annet som prestebolig og menighetshus. Det er 1. etasje av boligen som leies ut. Første etasje består av 2 salonger, spisestue og kjøkken tilrettelagt for 50 personer.

Ris.jpeg
Ris storstue

Ris menighet kan tilby flere lokaler til utleie som passer til selskaper for bryllup, dåp, fødselsdagsfeiring, konfirmasjon eller til minnesamvær

 

I Ris menighetshus kan det i storsalen være opp til 150 personer, og i peisestuen kan det være opp til 60 personer. Kjellerstuen i Holmenkollen kapell egner seg til opp til 100 personer.

bottom of page