top of page
Search
- Jun 24
Åpningstider sommeren
For en flott start på sommeren. De siste ukene har vi vært travelt opptatt med mange flotte sommeravslutninger og fester. I både hager,...
- Jun 20
Ti tips for juli!
Sommeren i Norge er en tid fylt med lyse netter, varme dager og et overflod av ferske råvarer. Fra fisk fanget i fjellvann til bær plukket i
- May 25
Vårt porselen
Like lenge som vi har drevet med catering har vi vært opptatt av vårt porselen. Det er mye å tenke på når man skal velge et porselen....
- May 22
Norske tomater
Norske tomater dyrkes hovedsakelig i drivhus, spesielt i regioner med mildt klima som Vestlandet og Sørlandet. Moderne dyrkingsmetoder og...
- May 16
Grillsesongen er her
Når sommeren kommer og solen skinner, er det få ting som slår gleden av å fyre opp grillen. Enten det er på en solfylt terrasse, i en...
- May 9
Alkoholfri drikke
Tiden der de som ikke drikker alkohol får Mozel til velkomst og valg mellom Cola eller Fanta til maten mener vi er forbi. Vi anbefaler deg å
- May 9
Rabarbra i sesong
Våren er en magisk tid når naturen våkner til liv! Sammen med aspargesen markerer rabarbra overgangen til den varmere årstiden. Med sine rø
- May 6
Våre tanker om catering
Mattis Mat er opptatt av å lage delikate retter flott dandert med personlig preg og kreativitet. Hos oss står også service, presis...
- May 1
Tips til sommeravslutning
Sommeren er her, og det er på tide å planlegge en uforglemmelig sommeravslutning med kollegene dine. Enten det er å feire suksessene fra...
- Apr 25
Norsk asparges
Norsk asparges dyrkes hovedsakelig i Sør-Norge, hvor klimaet er mer egnet for aspargesen. Vi bruker asparges fra Hvasser i sesongen. Den no
- Apr 16
17. Mai feiring
Mat spiller en sentral rolle i 17. mai-feiringen, ikke bare som en kilde til næring, men også som et symbol på fellesskap og tradisjon....
- Apr 5
Norsk smaksmeny - vår
Dette er vår helt nye luksuriøse sesongmeny. Menyen for matelskere! Alltid med en eksklusiv nordisk vri. Menyen har fokus på kvalitetsproduk
- Mar 30
Menyskilt og allergen
Det er viktig at alle blir ivaretatt og føler seg velkommen i ditt selskap. Derfor er vi svært opptatt av å merke og tilrettelegge for alle
bottom of page