top of page
SHM_9802.jpg
SHM_0424_edited.jpg
Ta kontakt i dag!

Ta kontakt for en prat! 

+47 976 31 925

 • Instagram
 • Facebook
Informasjon – Stor original tapas​

Vår signaturmeny er en kreativ meny som er utviklet og forbedret siden oppstart av firma for ti år siden. Denne menyen er vår mest populære meny og vi anbefaler den gjerne til deg som kunde. Sjekk også gjerne ut vår helt nye meny. - Stor nordisk smaksmeny.

Denne siden er laget for deg som ønsker mer detaljer og informasjon om menyen, hvordan den blir levert og våre tanker bak valgene vi har foretatt oss.

 

For å se menyen med drikkeforslag klikk her.

 • Om Mattis
  ​Med stor interesse for å lage mat og smake på alt av nye retter startet jeg å lage mat for bekjente, venner og familie som 14-åring. Raskt ble dette en stor interesse og det lille cateringfirmaet som hadde hovedkontor på mor og fars kjøkken fikk navn: Mattis Mat. I denne alderen skrev jeg også to kokebøker «Helt chef!» (Kagge forlag 2008) og «Mathjelpen for foreldre» (Kagge forlag 2010). Etter endt ungdomsskole startet jeg på Restaurant- og Matfag, deretter ble det læretid og fagbrevet som kokk i 2013. Det ble mye matlagning på mor og fars kjøkken i løpet av tenårene, og de siste årene var min store drøm å kunne drive mitt eget cateringfirma på fulltid, på et profesjonelt kjøkken. ​ Drøm ble til virkelighet, og ti år etter oppstart gleder jeg meg fortsatt like mye til å dra på jobben for å svare på mail og telefoner, lage mat, teste ut nye retter og kjøre ut maten til kunder. ​ Lidenskapelig opptatt av å lage og levere god kvalitetsmat. Ta kontakt for en hyggelig prat eller send en mail, så for du hjelp. Vi snakkes!
 • Drivkraft
  Nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet er stikkord for vår signaturmeny som er utviklet og forbedret siden oppstarten for ti år siden. En stor og variert meny der alle skal finne sine egne favoritter. Det har alltid vært et ønske å lage fantastisk mat med de beste råvarer, men også å få kundene til å smake noe nytt på en morsom måte. Menyen blir levert på flotte fat og skåler. Noen retter kommer i porsjonsformer, andre retter på porselen designet i samarbeid med Figgjo og en rett blir servert fra en bjørkestamme. Du kan også bestille ekstraretter. Varmmat kommer i porselensformer i termoisolert varmekasse som holder på varmen flere timer etter levering. Denne menyen er vår største og mest populære meny og som vi gjerne anbefaler til deg som kunde. Sjekk også ut vår helt nye meny stor nordisk smaksmeny. Menyen for matelskere! Menyen har fokus på nordiske råvarer i sesong. Vi har utarbeidet retter med inspirasjon fra verdens kjøkken, men med en nordisk vri.
 • Bærekraft og emballasje
  Mange forbinder catering med engangsemballasje og aluminiumsformer. For Mattis Mat har det alltid vært viktig å kunne minimalisere bruken av engangsemballasje. Både for miljøet og opplevelsen av måltidet. Derfor leveres menyene standard på flotte fat og skåler om ikke annet er avtalt. I tillegg leveres maten i solide kasser og varmmat i kvalitetsvarmekasser laget av termomateriale, som gjør at maten holder høy varme når du åpner varmekassen. Med tiden har fokuset blitt større på å ta miljøvennlige valg som å minimalisere matsvinn, redusere engangsemballasje, tilby veganmenyer og retter med mye grønnsaker samt velge leverandører med samme målsetting. Nå har vi også egen vegetartapas og nylig fått oss elektrisk varebil.
 • Hvem lager maten?
  Vi er et lite firma, så maten blir ikke laget i store mengder på en industriell måte, men i mindre mengder av kokker med fagbrev. Som oftes er det også oss kokkene du møter når du henter mat eller får levert maten hjem til deg. Vi er opptatt av faglig kompetanse, kvalitet og mattrygghet under hele produksjonskjeden. Dette er viktig ettersom faglært kokk har kunnskap og utdanning innenfor mattrygghet, temperaturkontroll, teknikker, råvarer og holdbarhet. Vi vet at det som er en hverdag for oss, er en spesiell og viktig dag for deg som kunde. Dette glemmer vi aldri.
 • Slik leverer vi
  Maten blir plassert utover ditt buffebord eller kjøkkenbenk av kunnskapsrik sjåfør som ofte også er kokk. Maten blir satt i den rekkefølgen vi anbefaler at den spises, og tilhørende menyskilt blir satt opp. Om du henter selv, legger vi menyskilt på toppen av tilhørende rett. Vi anbefaler å sette maten i den rekkefølgen rettene står i menyen.

Stor original tapas

Vår signaturmeny er kreativt satt sammen og er utviklet og forbedret siden oppstarten av firmaet i 2013. En stor og variert meny der alle skal finne sine egne favoritter. Rettene blir levert på flotte fat og skåler. Varmmat kommer i porselensformer i termoisolert varmekasse som holder på varmen flere timer etter levering. Denne menyen er mest populære meny og vi er stolte over å anbefale denne til deg som kunde. 

MattisCatering_121023-534.jpg
bottom of page