top of page

Alkoholfri drikke

Tiden der de som ikke drikker alkohol får Mozel til velkomst og valg mellom Cola eller Fanta til maten mener vi er forbi. Vi anbefaler deg å ha gode alternativer på alkoholfritt til dine gjester.


Det finnes mange gode alternativer på polet og butikk som er spennende og kan gi dine gjester en bedre drikkeopplevelse samtidig som de føler seg godt ivaretatt. Vi anbefaler deg å styre unna alkoholfri vin, velg heller varianter som eple- og bærmoster og alkoholfritt øl og sider.


Alkoholfritt drikke er et bredt begrep som omfatter et variert utvalg av drikkevarer som ikke inneholder alkohol. Her er noen vanlige typer alkoholfritt drikke:Alkoholfri øl: Alkoholfri øl gjæres som vanlig øl, men alkoholen fjernes vanligvis etterpå gjennom varmebehandling eller vakuumdestillasjon. Den kan ha en lignende smak og utseende som vanlig øl, men inneholder svært lite eller ingen alkohol.


Alkoholfri vin: Alkoholfri vin er laget ved å fjerne alkoholen fra vanlig vin gjennom destillasjon eller andre metoder. Den kan ha en lignende smak og aroma som vanlig vin, men uten alkoholen.


Alkoholfrie cocktails: Disse drikkevarer er sammensatt av ulike alkoholfrie ingredienser, som fruktjuice, brus, sirup, urter og krydder. De kan være like komplekse og velsmakende som vanlige cocktails, men uten alkoholen.


Alkoholfrie drinker: Dette inkluderer en rekke drikkevarer som juice, brus, iste, mineralvann, smoothies og milkshakes som naturlig ikke inneholder alkohol.


Alkoholfri cider: Alkoholfri cider er laget av epler eller andre frukter på samme måte som vanlig cider, men alkoholen fjernes vanligvis i produksjonsprosessen.


Disse alkoholfrie alternativene gir muligheter til å nyte smakfulle drikkevarer uten de negative effektene av alkohol. De er også gode valg for å inkludere de som ikke drikker alkohol i sosiale sammenkomster eller feiringer.Klikk her for å komme til polets egen side for artikler om alkoholfritt.

 

Polet kan hjelpe deg

I butikkene finner du en egen hylle med alkoholfritt, og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig type til festen eller middagen. Nå bugner hyllene av kvalitetsprodukter som det er hyggelig og spennende å servere til de som ikke kan eller vil drikke alkohol. Utvalget er kvalitetssikret og nøye utvalgt for å kunne tilby alkoholfrie alternativer til alle livets små og store anledninger.

(Avsnittet utdrag fra vinmonopolet.no)


#NoLo – ny trend

Stadig flere henger seg på NoLo-trenden, som handler om drikke uten alkohol (No) eller alkohol med lav alkoholprosent (Low). Salget av de alkoholsterke produktene våre, som brennevin og hetvin, synker, mens salget av drikker med lavere alkohol, eller helt uten alkohol, øker. Bartendere på de trendsettende barene melder om det samme.

La deg inspirere av utvalget vårt - alkoholfritt er ikke lenger bare alkoholfri øl og vin, men også alkoholfritt brennevin og ferdigblandete drinker. 

(Avsnittet utdrag fra vinmonopolet.no)


Kilder

12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page