top of page

Konfirmasjon

Konfirmasjonsdagen er en stor dag for både familie og venner. Maten skal smake for store og små. Hver vår og sensommer leveres det mat til konfirmasjoner. Svært mange av konfirmantene er også interessert i menyen som skal serveres på den store dagen.


Ønsker om for eksempel spesiell saus eller tilbehør er vanlig. Eller kanskje en favoritt dessert?Vi hjelper deg med vår kunnskap.

Det er mange valg som skal tas før en konfirmasjon og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger til lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag til meny og lokaler tilpasset ditt budsjett og du kan ta kontakt når du ønsker.


Leie lokale?

Om du skal ha større konfirmasjon er det for mange enklest å leie et selskapslokale. Vi hjelper deg å finne lokale som passer for deg basert på ditt område og antall gjester. I lokalene kan du få maten levert av Mattis Mat, hjelp med servering og annet du måtte trenge. Vin kan anbefales til valgt meny, vin kan du selv kjøpe.


Vi har kjennskap til mange lokaler i Bærum og Oslo.
Planlegg i god tid

Husk at det er svært mange som konfirmerer seg samme dag. Det er derfor lurt å ta kontakt i god tid for å holde av dato. For å holde av må du angi ca. antall personer, adresse, ca. tidspunkt og ønske om 3-retters eller fingermat/tapas. Det er uforpliktende å holde av dato, se mer om dette under betingelser.Ta kontakt med Mattis Mat om du har spørsmål eller ønsker forslag til meny tilpasset deres behov.

51 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page