top of page

Dåp

Dåpsdagen er en viktig merkedag for både familie og venner. Maten skal smake for store og små. Det er mange valg som skal tas før en dåp og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger til lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag til meny og lokaler tilpasset ditt budsjett, og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

Det vanligste er å servere smørbrød, enkel varmrett, god salat eller tapas.

Du kan på denne siden se et utvalg anbefalte menyer. Se selskapsmenyer og tapas for flere forslag. Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker forslag til meny tilpasset deres behov.

Forslag til meny

Lunsj tapas
Lunsj tapas

Tapas som passer perfekt til lunsj, servert på flotte fat. Populær meny som passer til de fleste sammenkomster på dagtid.

Pris

459
Stor original tapas
Stor original tapas

Vår mest populære meny og store anbefaling for en hver anledning. Kreativ og variert meny der alle vil finne sine favoritter. Menyen blir levert på flotte fat og skåler.

Pris

535
Luksus snitter
Luksus snitter

Vi er opptatt av at våre snitter skal ha det beste og ferskeste brødet og pålegget.

Pris

339
Fingermat stor
Fingermat stor

Et stort utvalg av småretter både kaldt og varmt som er tilpasset stående bespising. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.

Pris

549

Andre anledninger og tjenester

bottom of page