top of page

Julebord

Våre julemenyer for 2024 blir ikke helt ferdig før om høsten. Vi vet av erfaring at mange ønsker å se hva vi kan tilby før dette. Derfor kan du under se fjorårets menyer på julemat fra oss. Det kan bli noen endringer, men dette kan gi deg et bilde på hva vi kan tilby.


For større julebord ta kontakt i god tid. Vi kan tilby tilpasninger på meny og spesialkost.


Mattis Mat har menyer enten du ønsker klassisk julemat eller kun retter med et hint av jul. Levert på flotte fat og skåler. Varmmat i varmekasse.


Vi ruller også sammen ribbe! Også kalt porchetta. Italiensk versjon av ribbe. Utbenet ribbe som fylles med krydder og rulles sammen. Sprø som ribbe.

Forslag til meny

Julelunsj kaldt
Julelunsj kaldt

Inspirert av julen, men uten de klassiske norske julerettene. Dette er derfor den perfekte meny for mange ulike selskaper før jul.

Pris

485
Klassisk pinnekjøtt buffet
Klassisk pinnekjøtt buffet

Et fantastisk bra pinnekjøtt fra Strøm-Larsen, hele pinner. Det er noe helt ekstra med hele pinner, dette er historisk den riktige måten å servere pinnekjøtt også så utrolig staselig!

Pris

575
Italiensk porchetta buffet
Italiensk porchetta buffet

Italiensk versjon av ribbe. Utbenet ribbe som fylles med krydder og rulles sammen. Sprø som ribbe. Anbefales kuttes av kunde, men vi kutter ferdig om du ønsker.

Pris

510
Klassisk ribbe buffet
Klassisk ribbe buffet

Våre tradisjonelle julemiddager lages av de beste råvarer, og alt kommer helt ferdig i varmekasse dandert på flotte fat og skåler.

Pris

510
Stor julebuffet ribbe
Stor julebuffet ribbe

Stor meny med klassisk varm ribbe med tilbehør og mange kalde julefavoritter. Dette er en skikkelig stor juleklassisker hos oss.

Pris

610
Stor juletapas
Stor juletapas

Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen, men uten de klassiske norske julerettene. Dette er derfor den perfekte meny for mange ulike selskaper før jul.

Pris

549

Andre anledninger og tjenester

bottom of page