top of page
ikon-antall-personer-mattis-01.png

Minimum antall

10

Stor juletapas

Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen, men uten de klassiske norske julerettene. Dette er derfor den perfekte meny for mange ulike selskaper før jul.

Pris
549
,- per person
Paprika_edited.png
Meny info anchor

Porchetta

Italiensk versjon av ribbe. Utbenet ribbe som fylles med krydder og rulles sammen. Toppet med kapers.


Juleinspirert salat med chevrè

Toppet med rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.


Gravet kveite

Toppet med revet sitrus og reddik. Servert med sennepsdressing.


Bresert svin (varmt)

Langtidstrukket i juleøl med smak av julens krydder.


Kjøkkenets bakte og syltete grønnsaker

Serveres sammen med varmrettene


Norsk indrefilet av okse

Tynne skiver toppet med svensk Vesterbottensost og karse


Potetsalat med Bjertnæs & Hoel poteter

Sukkererter og soltørket tomat. Toppet med oregano og reddik.


Brisling røkt

Østersjøbrisling lettrøkt toppet med rødløk og urter. Servert med sprøtt brød og sitron.


Utbenet kyllinglår (varmt)

Smak av appelsin og basilikum. Servert med aspargesbønner, purreløk og grønnkål.

Kjøkkenets kokos- og peanøttsaus.


Rødbethummus

Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.


Nybakt focaccia

Toppet med urter og bakt hvitløk.


Fluffy Røros smør

Smak av trøffel og urter.


Kjøkkenets aioli med sennep


Tilvalg til menyen

Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.

Scampi

Gambas al ajillo, scampi.
Servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk.

Pris

kr

55

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).

Pris

kr

49

Ekstra sashimi

Menyen over inneholder fem skiver sashimi av Frøya laks som standard. Ønsker du tre skive ekstra per person?

Pris

kr

55

Vårrull med and

Kjøkkenets vårruller med and. Varmes enkelt i ovn, kan ikke komme i varmekasse. (de blir ikke sprø)

Pris

kr

40

Norske oster

Fønix blåmuggost og Skjenald myk kittost. Kommer med kjøkkenets sprø fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.

Pris

kr

69

Vegan lasagne

Vår lasagne lages med aubergine, gresskar, redusert tomatsaus og masse urter. Leveres varm i varmekasse.

Pris

kr

49

Solbærkake

Solbærkake med krydderkakebunn. Toppet med pistasj, karamelisert sjokolade, sprø marengs. En kake holder til mellom 12 -15 personer.

Pris

kr

790

Vegan nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar oppgir du dette, så ersattet vi varmmaten til dem med denne retten. (vegan får også veganlasagne)

Pris

kr

0

Flere menyer

Ta kontakt!

Takk for at du sendte inn!

bottom of page