
3-retter hjort

Minimum antall
10
Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.
Pris kr
659
,- per pers
659
Hjort må stekes 10 min i ovnen etter anvisning. Hovedrett serveres som fatservering.
Ta kontakt om du ønsker hovedretten levert på engangs og klar til at du selv fordeler på tallerkener, istedenfor fatservering på vårt porselen som er standard.
Forrett
Kamskjelltartar med frisk agurk og eplesalt, sprøtt brød og spirer.
Hovedrett
Rosastekt kronhjort indrefilet servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og urter.
Dessert
Havtornmousse toppet med redusert havtorn. Blir servert med kjøkkenets sjokoladekonfekt. Toppet med sprø marengs og pistasj.
Menyinfo og drikkeforslag