Selskapsmenyer


    Menyer kan tilpasses etter ønsker, anledning og spesialkost. Uten ekstra kostnader er minimum antall gjester 10 pers.

  • Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former. Du må kun kutte opp kjøttet etter anvisning. Svært enkelt for kunde.

    Meny nr. 3 trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener. 750 per time. Vanligvis 3-4t totalt.

    Det kan også tilbys servitører. 485 per time. Antall servitører for ditt selskap vil du bli anbefalt.

    Merk: ved bestilling av personell på stedet vil menyprisen øke med 10% pga. serveringsmoms som er høyere enn ved kun catering. Ta kontakt om du skulle være i tvil.

    Utstyr kan hentes påfølgende arbeidsdag.

    Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    3-retter vinter


    Forretten og dessert blir levert ferdig dandert på tallerken. Hovedretten i fine ildfaste former i en varmekasse.

  • Kjøkkenets lettrøkte ørret med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute». Servert med sprøtt saltet brød.

    Rosa helstekt indrefilet av okse med varme salviebakte småtomater og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og rotgrønnsaker. Toppet med redusert rødvinssaus og urter

    Hvitsjokoladeterte med pistasj blir servert på tre fjøl med aprikoskrem, makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Drys av karamellisert hvit sjokolade.

    495,-,-

    Nr. 2 And


    Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler.

  • Vietnamesisk vårrull fylt med kreps og krabbe. Servert med teriyakisaus og mangosalat. Toppet med reddik, spirer og sprøtt brød

    Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og urter

    bringebærmousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær

    519,-

    Nr. 3 Hjort


    Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. Kokk på stedet for denne menyen.

  • Ovnsbakt lettsaltet torsk toppet med urtevinagrette. Servert med spinat, asparges og reddik. Retten blir servert med hollandeise

    Rosastekt kronhjort indrefilet servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og urter

    Bær og frukt toppet med avbrent sabayone og et dryss av karamell-pistasj og hvit karamellisert hvit sjokolade.

    555,-

    Ekstra retter


  • Modne oster av beste kvalitet servert med aprikoskompott, glaserte nøtter og sprøtt fruktbrød. Ost kan serveres mellom hovedrett og dessert.
    95,-
  • Grønnsakskrukken servert i terracottakrukke med jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges. Mellomrett som anbefales mellom forrett og hovedrett.
    55,-