
3-retter and

Minimum antall
10
Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.
Pris kr
669
,- per pers
669
Andebryst må kunden skjære selv etter anvisning. Hovedrett serveres som fatservering.
Ta kontakt om du ønsker hovedretten levert på engangs og klar til at du selv fordeler på tallerkener istedenfor fatservering på vårt porselen som er standard.
Forrett
Vietnamesisk vårrull fylt med kreps og krabbe. Servert med teriyakisaus og mangosalat. Toppet med sprø frø, granateple, reddik og sprøtt brød.
Hovedrett
Rosastekt glasert andebryst servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, gresskar- og gulrotpuré, fondantpotet og rødvinbasert salvie- og appelsinsaus. Toppet med spirer og urter.
Dessert
Kjøkkenets sitronterte toppet med avbrent italiensk marengs. Dryss av karamellisert hvit sjokolade.
Menyinfo og drikkeforslag
Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si i fra ved allergen og spesialkost, da kan det tas ekstra hensyn og tilpasses dine ønsker. Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse. Andebryst må kunden skjære selv etter anvisning. Hovedrett serveres som fatservering.
Merk: Ved bestilling av servitører på stedet vil miniprisen øke med 10% pga. serveringsmoms som er høyere enn ved kun catering. Ta kontakt om du skulle være i tvil.
Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2021. Hovedrett - Fenocchio Barbera Dessert – Prøv norsk sider fra Åkre Gård Edel sider eller italienske Falchetto Moscato
Ekstra retter

Ostetallerken
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.
Pris
169

Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
25
Flere menyer

3-retter med kokk
De beste nordiske råvarer satt sammen til 3-retters menyer, som trenger kokk på stedet. Dette er våre mest eksklusive menyer. Pris varierer etter antall. Fra 5 personer.
Pris
990

Ekstrarett ost
Mellom hovedrett og dessert tilbyr vi en osterett. Lagt opp porsjonsvis på våre tallerkener om ønskelig. Perfekt om du ønsker at middagen skal vare litt lenger.
Pris
169

3-retter and
Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.
Pris
669

Velkomstsnadder
Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner.
Pris
95

3-retter hjort
Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.
Pris
649