
3-retter med kokk

Minimum antall
5
De beste nordiske råvarer satt sammen til 3-retters meny, som trenger kokk på stedet. Dette er vår mest eksklusive meny. Pris varierer etter antall. Fra 5 personer.
Pris kr
,- per pers
850
850
Kokk danderer rettene porsjonsvis på tallerken. Servitører kan også ordnes. Se mer info under menyen i grønn boks.
Fokus på vilt fra vårt land. Dette er vår flotteste 3-rettere som trenger kokk på stedet. Fra 20 personer er kokk inkl. i prisen. Under dette antallet, ta kontakt for pris.
Merk at dette er en eksklusiv meny, prisen deretter. Vi tilpasser gjerne rimelige 3-retter med kokk på forespørsel.
Ring gjerne Mattis for en prat rundt meny, vi kan tilpasse. Telefon direkte - 976 31 925 eller mattis@mattismat.no.
Se de to andre 3 - retterne om du ikke ønsker kokk på stedet.
Forrett
Kokkenes favorittfisk piggvar og spinat, toppet med hollandeise, ørretrogn og karse.
Hovedrett
Rosastekt hjortecarré servert med sølvløk, syltet gulbete og rotgrønnsaker. Gresskarpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø grønnkål.
Dessert
Havtornmousse toppet med redusert havtorn. Blir servert med kjøkkenets sjokoladekonfekt og sprøstekt pistasj.
Tilvalg til menyen
Ostetallerken
169
Pris
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.

Focaccia og smør
25
Pris
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

Informasjon om meny og levering
Vi er et lite, men solid firma. Maten blir derfor ikke laget i enorme mengder på en industriell måte, men i mindre omfang av kokker med fagbrev. Mattis Mat er opptatt av å lage delikate retter flott dandert med personlig preg og kreativitet. Hos oss står også service, presis levering, faglig kompetanse og mattrygghet sterkt. Vi vet at det som er en hverdag for oss, er en spesiell og viktig dag for deg som kunde. Dette glemmer vi aldri.
Vår kommentar til menyen
Fokus på vilt fra vårt land. Dette er vår flotteste 3-rettere som trenger kokk på stedet. Fra 20 personer er kokk inkl. i prisen. Under dette antallet, ta kontakt for pris.
Merk at dette er en eksklusiv meny, prisen deretter. Vi tilpasser gjerne rimelige 3-retter med kokk på forespørsel.
Merk: Ved bestilling av serveringspersonell på stedet vil menyprisen øke med 10% pga. serveringsmoms (25%) som er høyere enn cateringmoms (15%).
Vinforslag til meny
Klikk på navnet på vinen i kursiv for å komme til polets side over vinen med fult navn.
Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2021.
Hovedrett - Crozes Hermitage La Petite Ruche 2018.
Dessert – Prøv norsk sider fra Åkre Gård Edel sider eller italienske Falchetto Moscato
Alkoholfritt: Husk å ivareta de som ikke drikker alkohol. klikk her for polets liste over alkoholfritt
Levering
Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm, og er klar til servering i fine porselensformer i en varmekasse.
Tidspunkt for levering
Du vil få anbefalt et leveringstidspunkt utefra informasjonen du gir i din bestilling. Generelt anbefaler vi at du får maten levert før gjestene kommer.
Allergi og spesialkost
Menyskilt for hver enkelt rett med informasjon om retten og allergenoversikt følger med. Si likevel i fra ved allergen slik at vi kan ta særskilte hensyn og kan foreta tilpasninger.
Frakt
Ved levering av maten til kunden påløper et gebyr på kr 375.-.
Ved henting av brukt service og utstyr hos kunden påløper et gebyr på kr 375.-.
Din levering kan hentes og utsyr returneres til Mattis Mat i Jegerveien 4, 0777 uten leverings- eller hentegebyr. Vi har en bod som kan benyttes ved retur, så du kan returnere hele døgnet.
Bestill, endring og avbestilling
Du kan bestille direkte under knappen under «bestill».
Du kan avbestille og endre antall i din bestillingen innen 4 døgn før arrangementet uten noen form for kostand.
Trenger du mer info?
Klikk på knappen under «info levering» eller ta kontakt med oss.