top of page

3-retter med kokk

People.png

Minimum antall

5

De beste nordiske råvarer satt sammen til 3-retters menyer, som trenger kokk på stedet. Dette er vår mest eksklusive meny. Pris varierer etter antall. Fra 5 personer.

Pris kr

990

,- per pers

990


Kokk danderer rettene porsjonsvis på tallerken.  Servitører kan også ordnes. Se mer info under menyen i grønn boks. 


Fokus på vilt fra vårt land. Dette er vår flotteste 3-rettere som trenger kokk på stedet. Ta kontakt for pristilbud til ditt selskap. Pris varierer etter antall. Fra fem personer. Merk at dette er et eksklusivt tilbud, prisen deretter. 


Ring gjerne Mattis for en prat rundt meny, vi kan tilpasse. Telefon direkte - 976 31 925 eller mattis@mattismat.no


Se de to andre 3 - retterne om du ikke ønsker kokk på stedet. 


Forrett

Kokkenes favorittfisk piggvar og spinat, toppet med hollandeise, ørretrogn og karse.


Hovedrett

Rosastekt rein ytrefilet servert med sølvløk, syltet gulbete og rotgrønnsaker. Gresskarpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø grønnkål.


Dessert

Havtornmousse toppet med redusert havtorn. Blir servert med kjøkkenets sjokoladekonfekt og sprøstekt pistasj.

Menyinfo og drikkeforslag

Menyen trenger kokk på stedet 850,- per time. Vanligvis 3-4 timer totalt. Si ifra om du ønsker andre menyforslag fra menyer som krever kokk på stedet. Rettene serveres på kundens tallerkener om ikke annet er avtalt. Si i fra ved allergen og spesialkost, da kan det tas ekstra hensyn og tilpasses dine ønsker.



Merk: Ved bestilling av personell på stedet vil menyprisen øke med 10% pga. serveringsmoms (25%) som er høyere enn cateringmoms (15%).  På denne siden er derfor prisene inkl. 25% mva. ettersom menyen krever kokk på stedet. 



Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2021. Hovedrett - Crozes Hermitage La Petite Ruche 2018. Dessert – Prøv norsk sider fra Åkre Gård Edel sider eller italienske Falchetto Moscato 

Ekstra retter

rrIMG_2932.jpg

Ostetallerken

Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.

Pris

169

rrIMG_2932.jpg

Focaccia og smør

Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

Pris

25

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

3-retter med kokk

De beste nordiske råvarer satt sammen til 3-retters menyer, som trenger kokk på stedet. Dette er vår mest eksklusive meny. Pris varierer etter antall. Fra 5 personer.

Pris

990

rrIMG_2932.jpg

Ekstrarett ost

Mellom hovedrett og dessert tilbyr vi en osterett. Lagt opp porsjonsvis på våre tallerkener om ønskelig. Perfekt om du ønsker at middagen skal vare litt lenger.

Pris

169

rrIMG_2932.jpg

3-retter and

Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.

Pris

669

rrIMG_2932.jpg

Velkomstsnadder

Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner.

Pris

95

rrIMG_2932.jpg

3-retter hjort

Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.

Pris

649

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.

bottom of page