Bryllup


    Se aktuelle artikler, tips og ideer under knappen aktuelt.

  • Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få et vellykket bryllup. Bryllupsdagen er en stor dag for brudepar, familie og venner. Før den store dagen er det som oftest mange spørsmål og ønsker. Vi har stått for mange bryllup og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få et vellykket bryllup. Vanligvis ønsker brudeparet en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. Se gjerne over selskapsmenyene eller ta kontakt så vil du få forslag på menyer. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.

    Det er mange valg som skal tas før et bryllup og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

    Se over menyene her på nettsiden og ta kontakt om du har spørsmål eller/og ønsker forslag på meny.

    Husk at det er svært mange som har bryllup de samme dagene. Det er derfor lurt å ta kontakt i god tid for å holde av dato. For å holde av må du ha ca. antall, adresse, ca. tidspunkt og ønske om 3-retters eller buffet/tapas.