Tapas og buffet


    Minimum antall 8-10 personer.

  • Som en av de eneste leverandørene leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative og morsomme porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Varme retter blir levert i termokasse som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering. Utstyr hentes påfølgende arbeidsdag. Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Menyskilt med allergioversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergi. Se allergioversikt vedlagt nederst på siden.

    Levering 350,-. Henting av utstyr 350,-. Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Helgetapas


  • Minimum 8 pers.
    Fredag og lørdag. Tapas med deilige retter tilberedt med de beste råvarer. Alle rettene blir fint dandert i engangsemballasje og varmes enkelt i egen ovn. Over 30 personer kan alt bli levert på flotte fat og varmmat i termokasse om ønskelig. Endres fortløpende, oppdater meny ser du under.

  • Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer. Servert med salat og gulbet.
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Krydret hummus med friske urter og krydder.
    Kjøkkenets kalvepate med urter, servert med spirer og aprikospurre
    Helgens utvalg av kvalitets ost, alltid to varianter. Servert med aprikoskrem og sprø pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør
    Kjøkkenets aioli
    Bruchetta brød stekt med urter, olivenolje og dryss av maldonsalat

    Porsjonspai fylt med kylling og helgens grønt, toppet med deilig ost og urter. (kan varmes)
    Patatas bravas - stekte poteter med spansk sterk chorizo pølse, hvitløk og ferske urter (varmes)
    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus (varmes)

    249,-

    Orginal buffet


  • Minimum 10 pers.
    Den mest populære menyen. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av de ulike kaldrettene, alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse. Tidligere tapasmeny nr. 2.

  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    Aspargeskrukkke. Jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), og mini asparges.
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Kjøkkenets kalvepate med urter servert med spirer og aprikospurre
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Krydret hummus med friske urter og krydder
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Scampiwok med paprika, vårløk og kastanjer
    Kjøkkenets pulled pork med nybakt mini pitabrød, colsow, og kjøkkenets egen bbq saus.
    Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker med salvie og oliven
    Confi av kyllinglår fra Stange gårdsprodukter
    Knust søtpotet med chili, ingefær og hvitløk

    379,-

    Klassisk tapas


  • Minimum 10 pers.
    Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer fra Spania, Italia, Frankerike og Norge. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Salsichon iberico bellota naturlig modnet/tørket “salami” Svart pepper og snev av røyk fra eiketre. Tørket naturlig i over fire mnd.
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Kjøkkenets kalvepate med urter servert med spirer og aprikospurre
    Brie de meaux, kongen av brie og italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Kyllingspyd marinert med lime og ingefær toppet med peanøttsaus
    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    Patatas bravas - stekte poteter med stekt spansk chorizo pølse, røkt paprika, hvitløk og ferske urter

    369,-

    Ekstra retter


  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    29,-
  • Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    45,-
  • Vietnamesiske vårruller fylt med krabbe, mango og koriander
    39,-
  • Brie de meaux, kongen av brie og italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    39,-

    Dessert


  • Blir dander og levert porsjonsglass. To desserter per pers.
  • Mangomousse toppet med redusert pasjonsfruktsaft og sprø marengs
    Sjokoladekrem toppet med sprø karamell-pistasj

    49,-