Tapas og buffet


    Minimum antall 8-10 personer.

  • Som en av de eneste leverandørene leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative og morsomme porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Varme retter blir levert i termokasse som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering. Utstyr hentes påfølgende arbeidsdag. Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Menyskilt med allergenoversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergen. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.


    Helgetapas


  • Minimum 8 pers.
    Fredag og lørdag. Tapas med deilige retter tilberedt med de beste råvarer. Alle rettene blir fint dandert i engangsemballasje og varmes enkelt i egen ovn. Over 30 personer kan alt bli levert på flotte fat og varmmat i termokasse om ønskelig. Endres fortløpende, oppdater meny ser du under.

  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple.Servert med salat og gulbet.
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Krydret hummus med friske urter og krydder.
    Helgens utvalg av kvalitets ost, alltid to varianter. Servert med aprikoskrem og sprø pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili

    Patatas bravas - stekte poteter med spansk sterk chorizo pølse, hvitløk og ferske urter (varmes)
    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus (varmes)

    249,-

    Buffet original


  • Minimum 10 pers.
    Den mest populære menyen. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av de ulike kaldrettene, alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse. Tidligere tapasmeny nr. 2.

  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
    Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Krydret hummus med friske urter og krydder
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk.
    Kjøkkenets pulled pork med nybakt mini pitabrød, colsow, og kjøkkenets egen bbq saus.
    Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker med salvie og oliven
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus
    Knust søtpotet med chili, ingefær og hvitløk

    395,-

    Klassisk tapas


  • Minimum 10 pers.
    Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer fra Spania, Italia, Frankerike og Norge. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Salsichon iberico bellota naturlig modnet/tørket “salami” Svart pepper og snev av røyk fra eiketre. Tørket naturlig i over fire mnd.
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Brie de meaux, kongen av brie og italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus
    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    Patatas bravas - stekte poteter med stekt spansk chorizo pølse, røkt paprika, hvitløk og ferske urter

    369,-

    Ekstra retter


  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    29,-
  • Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    45,-
  • Vietnamesiske vårruller fylt med kreps, spirer, krabbe og mango
    39,-
  • El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    29,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.
    55,-