Tapas og buffet


    Minimum antall 10 personer.

  • Tapas er en betegnelse på små retter som opprinnelig ble spist som snacks til vin. Tiden har gått og tapas-begrepet har forandret seg. Tapas fra Mattis Mat er buffet med inspirasjon fra mange kanter av verden.

    Som en av de eneste leverandørene leverer vi på fat og noen retter i kreative og morsomme porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Varme retter blir levert i termokasse som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering. Utstyr hentes påfølgende arbeidsdag.

    Menyskilt med allergioversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergi. Se allergioversikt vedlagt nederst på siden.

    Per levering og henting ukedager (08-16) er det 250,-. Kveld og helg 350,-. Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Fat kan også returneres ditt.

    Stor julebuffet


    Velg mellom pinnekjøtt og ribbe. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler. Varmmat i termokasse. Miljøvennlig, lekkert og enkelt!

  • Marinerte krepsehaler med avokadokrem servert i agurkskål
    Gravet ørret med sennepsdressing
    Betesalat med sprø gresskarkjerner og reddikspirer
    Husets julesylte servert med appelsin og sennep
    Husets egen julepaté servert med aprikospurre
    Urtesmør
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø og urter

    Varmt:
    Ribbe
    eller
    Pinnekjøtt
    Vossakorv
    Surkål
    Kålrabistappe
    Kokte poteter
    Julesaus

    Ribbe 410,- pinnekjøtt 440,-

    Tapasmeny nr. 2


    Den mest populære menyen, stor tapasmeny. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler, varmmat i termokasser. Miljøvennlig, lekkert og enkelt!

  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    Grønnsakskrukken. Jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges.
    Tomatsalat servert med mozzarella, basilikum, syltet løk, sprø solsikkekjerner og oliven
    Kjøkkenets kalvepate med urter servert med spirer og aprikospurre
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Krydret hummus med friske urter
    Breadsticks og aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Scampiwok med paprika, vårløk og kastanjer
    Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker med salvie og parmesanost
    Confi av kyllinglår fra Stange gårdsprodukter
    Knust søtpotet med chili og hvitløk
    Pulled pork servert med nybakt små pitabrød, colsow og BBQ saus

    369,-

    Ekstra retter


  • Asparges med parmesanost og urter
    25,-
  • Spanske kjøttboller servert i tomatsaus
    45,-
  • Vietnamesiske vårruller fylt med krabbe, mango og koriander
    39,-
  • Brie og tallegio ost servert med honning glaserte nøtter. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    39,-
  • Minipizza servert med mozzarella, parmesanost, chorico og sopp. (må varmes etter anvisning i egen ovn
    45,-

    Tapasmeny nr. 1


    Færre retter enn tapasmeny nr. 2. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler, varmmat i termokasser. Miljøvennlig, lekkert og enkelt!

  • Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    Grønnsakskrukken. Jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges.
    Tomatsalat servert med mozzarella, basilikum, syltet løk, sprø solsikkekjerner og oliven
    Kjøkkenets kalvepate med urter servert med spirer og aprikospurre
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Krydret hummus med friske urter
    Breadsticks og aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Confi av kyllinglår fra Stange gårdsprodukter
    Knust søtpotet med chili og hvitløk

    310,-

    Dessert


    Fristende med en dessert etter middagen? Blir dander og levert i glass/former.

  • Frisk frukt og bærsalat servert med tilbehør. Nøtter, tørked frukt, marengs, pistasjkjerner og utvalg av sjokolade
    39,-
  • Skål med bringebærmousse toppet med sjokoladeparfait karamell-pistasj, og marengs.
    45,-
  • Skål med mango pannecotta toppet med sprø nøtter og porsjonsfruktsaus.
    45,-
  • Mørk sjokolademousse med tørkede og friske bær, karamell-pistasj servert med hvitsjokoladekrem.
    59,-

    Dessert trio


    Dessert buffet med stor variasjon og en garantert vinner om du ønsker det lille ekstra. Minst 20 pers.

  • sjokoladeparfait med karamell-pistasj og marengs

    Frisk frukt og bærsalat servert med tilbehør. Nøtter, tørked frukt, marengs, pistasjkjerner og utvalg av sjokolade.

    Skål med mango pannecotta toppet med sprø nøtter og porsjonsfruktsaus.

    89,-