Tapas og buffet


    Minimum antall 10 personer.

  • Som en av de eneste leverandørene leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative og morsomme porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Varme retter blir levert i termokasse som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering. Utstyr hentes påfølgende arbeidsdag. Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Se også julemenyer for flere valg.

    Menyskilt med allergenoversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergen. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.


    Buffet original


    Blir levert hele juleperioden og nyttårsaften. Se nyttårsmeny for mer info.

  • Den mest populære menyen. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av kaldrettene, alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse. Tidligere tapasmeny nr. 2.
  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme
    Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Krydret hummus med friske urter og krydder
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin. Servert med sukkersaltet agurk, syltet ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper, crispy frøblanding, kjøkkenets BBQ saus og Sriracha chilisaus
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Gresskarpurré med smak av appelsin og ingefær, blir dandert med kyllingretten over

    395,-

    Helgetapas


    Helgetapas i julen! Torsdag til lørdag fra 15.11-22.12

  • Denne menyen er inspirert av julen og de klassiske smakene, på en ny måte med inspirasjon fra flere verdenshjørner. Variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av kaldrettene. Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv.

    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik og granateple. Blir servert med kjøkkenets sennepsdressing
    Varmrøkt andebryst servert med bakte poteter. Toppet med blåmuggost fra Selbu, hvitvinsdampet tranebær og sprø frøblanding
    Kjøkkenets julesylte servert med appelsin, bakt paprika, spirer og sennep
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Rødbet- hummus med toppet med beter og urter

    Varmt
    Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert tynnribbe. Servert med sukkersaltet agurk, syltet ingefær rødløk, crispy frøblanding, kjøkkenets BBQ saus og Sriracha chilisaus

    279,-

    Klassisk tapas


    Meny tilbys ikke i julesesong. 12.11-01.01.19

  • Minimum 10 pers.
    Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer fra Spania, Italia, Frankerike og Norge. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Salsichon iberico bellota naturlig modnet/tørket “salami” Svart pepper og snev av røyk fra eiketre. Tørket naturlig i over fire mnd.
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Brie de meaux, kongen av brie og italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus
    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    Patatas bravas - stekte poteter med stekt spansk chorizo pølse, røkt paprika, hvitløk og ferske urter

    385,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet. Se julemenyer for flere dessertvalg.

  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.
    55,-
  • Skogens marinerte bær. Hell over varm hvit sjokoladesaus med smak av kanel og vanilje.
    45,-
  • Riskrem toppet med pepperkakecrunch og makron. Hell over kjøkkenets bringebærsaus.
    55,-