Helgetapas


    Minimum antall 10 personer.

  • Populær meny for store og små selskapeligheter hver helg!

    Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv. Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør.

    Utstyr kan hentes påfølgende arbeidsdag.

    Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Meny


  • Salat med kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Breadsticks med olivenolje, dryss av urter og salt
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj
    Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Varmt:
    Arabiske falafler som er deilige «kjøttboller» laget med kikerter og urter. Servert med tzaziki, ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper, kimchi (koreansk syltet kål).
    Spinat tortilla
    Vårruller med utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter og deilige grønnsaker. Blir servert lune med sursøt saus og hoisinsaus

    269,-