Fingermat


  • Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Evt. varme retter blir levert i termokasse som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering. Utstyr hentes påfølgende arbeidsdag. Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull»
    Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.
    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Meny nr. 1


  • Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico

    Lettrøkt andebryst servert med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og ristede hasselnøtter

    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano

    Marinerte oliven med deilige urter og chili

    210,-

    Meny nr. 2


  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål

    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»

    Lettrøkt andebryst servert med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og ristede hasselnøtter

    Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.

    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme

    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano

    Marinerte oliven med deilige urter og chili

    275,-

    Meny nr. 3


    Stor meny med tre varmretter som blir levert i termokasse.

  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål

    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»

    Lettrøkt andebryst servert med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og ristede hasselnøtter

    Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.

    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme

    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano

    Marinerte oliven med deilige urter og chili


    Varmt:
    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus

    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter på spidd

    Kylling satay med peanøttsaus servert på spidd

    369,-

    Foccacia


  • Aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kryddersmør

    19,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet. Minimum 10 desserter av samme type

  • Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær
    55,-
  • Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade og et hint av kaffe, rørt inn med biter av karamellisert hvit sjokolade. Toppet med deilig makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Dryss av pistasj, hasselbøtter og bringebær
    69,-