Fingermat


  • Kreativ fingermat der flere retter blir dandert i flotte porsjonsformer. Minst 15 pers.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Meny nr. 1


  • Italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. servert på skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.

    Salsichon iberico bellota naturlig modnet/tørket “salami” Svart pepper og snev av røyk fra eiketre. Tørket naturlig i over fire mnd.

    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

    Wraps med chorizo pølse, basilikum, rødløk og couscous

    185,-

    Meny nr. 2


  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål (MINI PORSJONSFORM, MED "SØLVSKJE")

    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute» (MINI PORSJONSFORM, MED "SØLVGAFFEL")

    Italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. servert på skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.

    Salsichon iberico bellota naturlig modnet/tørket “salami” Svart pepper og snev av røyk fra eiketre. Tørket naturlig i over fire mnd.

    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

    245,-

    Meny nr. 3


    Med tre varmretter som blir levert i termokasse.

  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål (MINI PORSJONSFORM, MED "SØLVSKJE")

    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute» (MINI PORSJONSFORM, MED "SØLVGAFFEL")

    Italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. servert på skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.

    Salsichon iberico bellota naturlig modnet/tørket “salami” Svart pepper og snev av røyk fra eiketre. Tørket naturlig i over fire mnd.

    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus (varmt)

    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter på spidd (varmt)

    Kyllingspyd marinert med lime og ingefær med peanøttsaus på spidd
    (varmt)

    345,-

    Foccacia


  • Aioli

    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili

    Kryddersmør

    15,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.
    55,-