- Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Evt. varme retter blir levert i termokasse som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering. Utstyr hentes påfølgende arbeidsdag. Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.
Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull»
Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.
Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.
Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.
Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.
Fingermat
- Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico
Lettrøkt andebryst servert med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og ristede hasselnøtter
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
Marinerte oliven med deilige urter og chili
210,-
Meny nr. 1
- Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
Lettrøkt andebryst servert med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og ristede hasselnøtter
Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.
Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme
El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
Marinerte oliven med deilige urter og chili
275,-
Meny nr. 2
- Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
Lettrøkt andebryst servert med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og ristede hasselnøtter
Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.
Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme
El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
Marinerte oliven med deilige urter og chili
Varmt:
Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter på spidd
Kylling satay med peanøttsaus servert på spidd
369,-
Meny nr. 3
Stor meny med tre varmretter som blir levert i termokasse.
- Aioli
Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
Kryddersmør
19,-
Foccacia
- Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær
55,- - Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade og et hint av kaffe, rørt inn med biter av karamellisert hvit sjokolade. Toppet med deilig makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Dryss av pistasj, hasselbøtter og bringebær
69,-
Dessert
Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet. Minimum 10 desserter av samme type