Fingermat


  • Kreativ fingermat der flere retter blir dandert i flotte porsjonsformer. Minst 20 pers. Per levering og henting ukedager (08-16) er det 250,-. Kveld og helg 350,-.

    Meny nr. 1


  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Fylt søtpaprika med fetaost, soltørrede tomater og vårløk
    Urtekylling på sprøtt brød med gulbete, urter og trøffelolje
    Tallegio ost med aprikoskrem og karamell-pistasj
    Husets pate med urter og grillet paprika
    Oliven og soltørede tomater
    Breadsticks
    Aioli

    195,-

    Meny nr. 2


  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    Grønnsakskrukken. Jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges.
    Fylt søtpaprika med fetaost, soltørrede tomater og vårløk
    Urtekylling på sprøtt brød med gulbete, urter og trøffelolje
    Tallegio ost med aprikoskrem og karamell-pistasj
    Husets pate med urter og grillet paprika
    Oliven og soltørede tomater
    Breadsticks
    Aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Urtestekte kjøttboller i spansk kraftig tomatsaus

    295,-

    Dessert


    Fristende med en dessert etter middagen? Blir dander og levert i glass/former.

  • Frisk frukt og bærsalat servert med tilbehør. Nøtter, tørked frukt, marengs, pistasjkjerner og utvalg av sjokolade.
    39,-
  • Skål med bringebærmousse toppet med sjokoladeparfait karamell-pistasj, og marengs.
    45,-
  • Skål med mango pannecotta toppet med sprø nøtter og porsjonsfruktsaus.
    45,-
  • Mørk sjokolademousse med tørkede og friske bær, karamell-pistasj servert med hvitsjokoladekrem.
    59,-

    Dessert trio


    Dessert buffet med stor variasjon og en garantert vinner om du ønsker det lille ekstra. Minst 20 pers.

  • Sjokoladeparfait med karamell-pistasj og marengs

    Frisk frukt og bærsalat servert med tilbehør. Nøtter, tørked frukt, marengs, pistasjkjerner og utvalg av sjokolade.

    Skål med mango pannecotta toppet med sprø nøtter og porsjonsfruktsaus.

    89,-