Dåp


  • Dåpsdagen er en viktig merkedag for både familie og venner. Maten skal smake for store og små. Det er mange valg som skal tas før en dåp og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

    Det vanligste er å servere smørbrød, enkel varmrett, god salat eller buffet/tapas.

    Du kan på denne siden se et utvalg anbefalende menyer. Se selskapsmenyer og tapas/buffet for flere forslag. Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker forslag på meny, etter deres ønsker. Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen.

    Salater


  • Original porsjon holder som lunsj og liten middag. Stor porsjon anbefales om salaten skal holde til flere måltider. Levert med dressing.

    Salat med kjøkkenets røkte ørret servert med egg, pasta og mer
    139,- / stor 159,-

    Cæsarsalat med kyllingbryst fra Stange gård, parmesanost, krutonger, oliven og mer
    125,- / stor 145,-

    Pastasalat med gulbet, paprika og oliven. Toppet med fylt søtpaparika med fetaost
    125 / stor 145,-

    Vegetarisk salat med krydret couscous, paprika, krutonger, oliven og mer
    125 / stor 145,-

    Smørbrød


  • Det anbefales 2-3 smørbrød per pers.

    Røkelaks og eggerøre
    59,-

    Skalldyrsalat, dill og lime
    59,-

    Små karbonader og kolsowsalat
    59,-

    Brie, aprikospurre og nøtter
    59,-

    Skinke og potetsalat
    59,-

    Lunsj / middag


  • Liten porsjon anbefales til lunsj og stor porsjon anbefales til middag.

    Confi av kyllinglår servert med varm søtpotet-hummus og tomat- gulbetsalat.
    lunsj 170,- / middag 210,-

    Pulled pork buffet med nybakt pitabrød, colsow, salat, tomat og bbq saus.
    lunsj 170,- / middag 210,-

    Urtestekt ørret servert med potet og pastinakk puré og sauterte grønnsaker. Servert med brød og smør.
    lunsj 210,- / middag 250,-

    Tomat bresert høyrygg med rotgrønnsaker og urter. Servert med potet og pastinakk puré. Servert med brød og smør.
    lunsj 210,- / middag 250,-