top of page

Tips til sommeravslutning

Sommeren er her, og det er på tide å planlegge en uforglemmelig sommeravslutning med kollegene dine. Enten det er å feire suksessene fra det siste året, styrke teambåndene eller bare ha det moro sammen, kan en velorganisert sommeravslutning bidra til å skape gode minner og styrke samholdet på arbeidsplassen.


Her er noen tips og ideer for å arrangere en vellykket sommeravslutning med jobben.

Når du planlegger en sommeravslutning med jobben, er maten en viktig del av opplevelsen. Her er noen valgmuligheter.
 

Lokasjon

Må du leie lokale eller kan du ha årets sommerfest hjemme hos en av dine kollegaer eller kanskje på felles takterrasse på jobben? Om du må leie lokale hjelper vi deg å finne lokale som passer for deg basert på ditt område og antall gjester. I lokalene kan du få maten levert av Mattis Mat, hjelp med servering og annet du måtte trenge. Vin kan anbefales til valgt meny, vin kan du selv kjøpe.

Vi har kjennskap til mange lokaler i Bærum og Oslo Se et utvalg av disse her. 

Drikke - husk alkoholfritt 

Ikke glem å tilby et utvalg av forfriskende drikkevarer for å slukke tørsten. Tiden der de som ikke drikker alkohol får Mozel til velkomst og valg mellom Cola eller fanta til maten mener vi er forbi. Vi anbefaler deg å ha gode alternativer på alkoholfritt til dine gjester.

Les vår artikkel om alkoholfri drikke her.
Lokal mat

Støtt lokale leverandører og server mat laget med ferske og sesongbaserte råvarer laget av dyktige kokker. Vi har en meny som baserer seg på lokale råvarer i sesong. Les mer her.


Grillfest

En klassisk sommeravslutning inkluderer ofte grillmat. Planlegg en grillfest med et utvalg av grillet kjøtt, fisk, grønnsaker og pølser. Tilby et utvalg av sauser, salater og brød for å komplementere grillmaten. Vi hjelper deg gjerne med maten til din grillfest, enten dere ønsker å leie en kokk for grilling eller grille selv, men få levert alt annet ferdig.
Tapasbuffet

Organiser en buffet med en rekke retter som passer for alle. Inkluder vegetariske og veganske alternativer, samt glutenfrie alternativer, for å imøtekomme ulike kosthold og preferanser. Vi anbefaler vår store original tapas, denne er veldig populær for årets sommeravslutning.


Temabasert mat

Gi sommeravslutningen et morsomt tema og tilpass maten til temaet. For eksempel kan du arrangere en tropisk fest med karibisk-inspirert mat, eller en meksikansk fiesta med taco-bar og margaritas.Fingermat

Velg enkle og lette fingerretter som er enkle å spise mens folk sosialiserer. Enten du skal ha det som middag eller bare til velkomst har vi menyene. Se stor fingermatmeny for middagsvariant.


Picknickmat

Hvis sommeravslutningen holdes utendørs, kan du vurdere å servere tradisjonell picknickmat. Dette er en enkel og uformell måte å  arrangere sommeravslutning på. Vi hjelper gjerne til med menyforslag.Desserter

Avslutt måltidet med friske og lette desserter som passer for sommervær. Enten du ønsker porsjonsdesserter eller kaker har vi utvalget. Se her.  

Ved å planlegge og forberede et variert utvalg av mat som passer for alle, vil du bidra til å sikre at sommeravslutningen med jobben blir en suksess og en hyggelig opplevelse for alle deltakerne.

40 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page