top of page

Mai er her

Updated: May 5, 2023

Nå kommer våren så smått og mai er allerede gått i gang. Hos oss ser vi tilbake på en morsom april med blandt annet levering til årets Spellemann. Samtidig ser vi som altid fremover og gleder oss over første konfirmasjonshelg som sammen med de første norske aspargesene utgjør et sikkert vårtegn for oss.


Så må vi ikke glemme for mange høydepunktet i mai - nasjonaldagen. Ta en titt lenger ned for å finne tips for en sikkelig 17. mai rett med gode råvarer og vår meny for dagen.


Hva skal du på 17. mai? En ting er nok nesten uansett sikkert - du skal spise noe godt!

Hva med å lage en god caprese med en miks av ulike tomater? Selv bruker vi Hanasand gård sin tomatmiks om våren, med opptil 9 sorter tomater i en caprese. Stig Jakob og Monica som driver gården har stor lidenskap for tomater - det kjennes på smaken!Det er satt sammen en deilig 17. mai meny som leveres helt ferdig og flott dandert som buffet. Passer som sen brunsj, lunsj eller middag. Du kan bestille til minimum fem personer. Velg mellom våre fat eller engangsemballasje. Vi anbefaler porselen. Det blir mye flottere og ikke minst mye bedre for miljøet.
63 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page