17. mai

Årets 17. mai-menyer ser du samlet på denne siden. Bestill nederst.

 

 

 

 

17. mai stor meny

Det er satt sammen en deilig 17. mai meny som leveres helt ferdig og flott dandert som buffet. Passer som sen frokost, lunsj eller middag. Du kan bestille til minimum fem personer. Velg mellom våre fat eller engangsemballasje. Vi anbefaler porselen. Det blir mye flottere og ikke minst mye bedre for miljøet.

  • Gambas al ajillo, scampiwok med eggnudler stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk (kan varmes enkelt i ovn)

  • Sashimi av tynne skiver Frøya laks, servert med lime og hoisinsaus. 

  • Hummus med smak av spisskummen. Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.

  • Pastasalat med chorizopølse, asparges og granateple. Toppet med parmesanchips og reddikkarse.

  • Utvalg av kjøkkenets spekemat i tynne skiver og sterk krydderpølse, servert med jordbær, hvitvinsdampede tranebær og urter.

  • Potetsalat med polkabete, syltet rødløk, soltørked tomat  og fetaost. Toppet med hasselnøtter og kjørvel

  • Indrefilet av okse i skiver med granateple, parmesanost og basilikum. Toppet med kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico.

  • Sataymarinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter, toppet med grønnkål.
    Retten serveres med kjøkkenets kokos-peanøttsaus.
    (varmes enkelt i ovn)

  • Sitrus og hvitløkstekt aspargesbønner og purreløk, blir servert med retten over.

  • Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk ost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær.

  • Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.

  • Kjøkkenets aioli.

  • Nybakt focaccia toppet med oregano, rosmarin, chili og bakt hvitløk. (halvstekt, varmes enkelt i ovn)

  • Fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

495,- per pers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Årets 17. mai - meny tilbys fra fem personer. Forbehold om fullbooket, så ikke vent med din bestilling. 

 

Hente selv 16. mai: 15-17, Jegerveien 4, 0777 Oslo 

Hente selv 17. mai: 08.00-09.30, Jegerveien 4, 0777 Oslo 

Levering 16. mai: 17-19 (375,-)

Maten er pakket og tilpasset for å holde i ditt kjøleskap fra 16. mai til 17. mai. 

For større leveringer (25stk+) kan vi kjøre ut på morgenen 17.mai. Ta kontakt for nærmere avtale. 

 

Dessert
  • Mango og lime panne cotta.
    Med pasjonsfruktsaus toppet med kjøkkenets sjokoladekonfekt, dryss av pistasj og bær. 

75,- per pers

 

 

MattisCatering_2302-377.jpg
MattisCatering_2302-237.jpg
MattisCatering_2302-563.jpg