17. mai

Årets 17. mai-menyer ser du samlet på denne siden. Bestill nederst.

 

 

 

 

 

17. mai stor meny

Det er satt sammen en deilig 17. mai meny som leveres helt ferdig flott dandert som buffet. Passer som sen frokost, lunsj eller middag. Du kan bestille til minimum to personer. Om du bestiller til syv eller flere kan du velge mellom våre fat eller engangsemballasje.

  • Gambas al ajillo, scampiwok med eggnudler stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk (varmes enkelt i ovn)

  • Sashimi av tynne skiver Frøya laks, servert med lime og hoisinsaus. 

  • Mangosalat med koriander og agurk.

  • Grønne asparges med kvernet pepper og olivenolje. Toppet med skiver av reddik, parmesanost og vinaigrette.

  • Utvalg av kjøkkenets spekemat i tynne skiver og sterk krydderpølse, servert med jordbær, hvitvinsdampede tranebær og urter.

  • Potetsalat med polkabete, syltet rødløk, soltørked tomat  og fetaost. Toppet med hasselnøtter og kjørvel

  • Indrefilet av okse i skiver med granateple, parmesanost og basilikum. Toppet med kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico.

  • Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (varmes enkelt i ovn)

  • Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk ost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.

  • Nybakt focaccia med frø, urter og chili  (halvstekt, varmes enkelt i ovn)

  • Kjøkkenets aioli

  • Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør

425,- per pers

 

17-mai frokostpose nok til 4-5 pers

Frokostpose som holder til 4-5 personer. Alt levers i engangsbeholdere.  Dander selv på dine fat og skåler. Omelettrøre heller du over i en stekepanne, rundstykker i ovn. Etter anvisning

 

  • Skagenrøre med dill og rødløk. 150g

  • Utvalg av kjøkkenets spekemat i tynne skiver og krydderpølse. 15 skiver totalt.

  • Potetsalat med syltet rødløk, soltørkede tomat og fetaost. 350g

  • Omelettrøre med vårløk, urter og sprø spekeblanding. (varmes enkelt i stekepanne)

  • Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk ost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.

  • Grønne asparges med kvernet pepper og olivenolje. Toppet med skiver av reddik, parmesanost og vinaigrette.

  • Grove rundstykker (varmes enkelt i ovn)

  • Kjøkkenets aioli

  • Kjøkkenets trøffelsmør

850,- per pose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
17. mai 2- og 3-retters menyer

Perfekt middag på 17-mai. Dette er sommerens 2- og 3-retters menyer. Tilbys hver fredag og 12. -16. mai. Se derfor detaljer, bilder og vinforslag på menyene ved å trykke her. Hovedrett kan varmes på grillen om ønskelig.

Du må kun varme opp varmmat samt dandere rettene etter anvisning. Svært enkelt for kunde. Ingen retur er nødvendig. Bestilling til ti eller flere kan forrett og dessert komme ferdig dandert på våre tallerkener og hovedrett varmes enkelt opp etter anvisning.

3-retter 17. mai
  • ​Vårens deilige asparges servert med kjøkkenets hollandeise og sprø chorico. Toppet med rødbetspirer og redikk.

 

  • ​Rosastekt okse indrefilet servert med fondantpotet og gresskarpurré, dandert med rosettkål og små tomater. Retten kommer med kraftig rødvinsaus og syltet rødløk.

 

  • ​Terte med hvit sjokolademousse toppet med syltet rabarbra , ristete hasselnøtter og bringebærmarengs.

439,- per pers  (trykk her for menyside)

2-retter 17. mai
  • Kjøkkenets confi av andelår servert med gulrot- og gresskarpurré, dandert grønnkål, sprø frø og reddik. Retten kommer med kraftig rødvinsaus.

  • ​Terte med hvit sjokolademousse toppet med syltet rabarbra, ristete hasselnøtter og bringebærmarengs. 

345,- per pers (trykk her for menyside)

 

Det tilbys flere menyer til 17.mai, alle menyer fra to personer. Du kan bestille og endre antall innen 13. mai. I fjor ble det fullbooket, så ikke vent med din bestilling. 

 

Hente selv 16. mai: 15-17, Jegerveien 4, 0777 Oslo 

Hente selv 17. mai: 09.00-09.30, Jegerveien 4, 0777 Oslo 

Levering 16. mai: 17-20 (120,-)

Maten er pakket og tilpasset for å holde i ditt kjøleskap fra 16. mai til 17. mai. 

Alle menyer er beregnet for å stå i kjøleskap over natten.

 

Ekstra og dessert
  • Porsjonsterte med hvit sjokolademousse toppet med syltet rabarbra, ristete hasselnøtter og bringebærmarengs.

85,- per pers

  • Mattis sine sjokoladeboller 17- mai versjon. Fylt bringebærmarengs, kjøkkenets lakrisbunn. Trukket i sjokolade med strø av salt lakris, marengscrunsh og pistasj. 4 stk

85,- per pk
  • Blinis 8 stk med seterømme, syltet rødløk, urter og løyrom. Dander etter anvisning.

279,- per pk
  • Omelettrøre med vårløk, urter og sprø spekeblanding. Varmes enkelt i stekepanne etter anvisning.

110,- per pk
IMG_4350.JPG
177669836_142541374507040_64605989702140
IMG_4380.JPG