top of page

God sommer

For en flott start på sommeren. De siste ukene har vi vært travelt opptatt med mange flotte sommeravslutninger og fester. I både hager, bakgårder, parker, strender og mye mer! Utrolig gøy periode med mange varierte oppdrag.

Vi krysser fingrene hver eneste dag for at solen holder også til neste arrangement. Denne sommeren har det virkelig funka!


Nå om sommeren bruker vi masse norske grønnsaker i våre menyer. Vi har også merket oss at om sommeren går det mye mer av salater og grønnsaksretter på våre tapasmenyer. Vi tilpasser menyene etter dette.


Vårt tips for dine selskaper om sommeren er å benytte deg av sesongens råvarer, gjerne på grillen. Gjør det enkelt. Kutt opp grønnsaker i større skiver som du pensler med litt nøytral olje. Sleng på grillen, la ligge til du får fine grillstriper. Harde grønnsaker kan du deretter legge over i en ildfast form med lokk til de blir møre. Tilsett gjerne urtesmør, urter, hvitløk, chili, sitron eller ingefær.Grønnsaker som passer godt på grillen er nepe, fenikkel, squash, løk, asparges og søtpotet.

Hos oss holder vi åpent til lørdag 8. juli. Deretter tar vi litt ferie, men åpner igjen 21. juli.

Ta kontakt om du trenger noe i sommer.

Riktig god sommer!


40 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page