top of page

17. Mai feiring

Updated: May 2

Mat spiller en sentral rolle i 17. mai-feiringen, ikke bare som en kilde til næring, men også som et symbol på fellesskap og tradisjon. En av de mest ikoniske rettene som er assosiert med 17. mai, er den enkle, men gode kombinasjonen av pølser og lomper.Men 17. mai handler ikke bare om pølser og lomper. Det er også en tid for å nyte andre delikatesser som tradisjonelle norske klassikere og retter med norske råvarer, med en inspirasjon fra flere verdenshjørner.


Hva skal du på 17. mai?

En ting er nok nesten uansett sikkert - du skal spise noe godt!


Hva med å lage en god caprese med en miks av ulike tomater? Selv bruker vi Hanasand gård sin tomatmiks om våren, med opptil 9 sorter tomater i en caprese. Stig Jakob og Monica som driver gården har stor lidenskap for tomater - det kjennes på smaken!Vi kan fikse maten på 17. mai

Vi har satt sammen en deilig 17. mai meny som leveres helt ferdig og flott dandert som buffet. Passer som sen brunsj, lunsj eller middag. Du kan bestille til minimum syv personer. Velg mellom våre fat eller engangsemballasje. Vi anbefaler porselen. Det blir mye flottere og ikke minst mye bedre for miljøet.


God 17. mai feiring!
18 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page