Minimum antall
5
3-retter med kokk - B
De beste nordiske råvarer satt sammen til 3-retters meny, som trenger kokk på stedet. Dette er vår mest eksklusive meny. Pris varierer etter antall. Fra 5 personer.
Pris
775
,- per person
Kokk danderer rettene porsjonsvis på tallerken. Servitører kan også ordnes. Se mer info under menyen i grønn boks.
Fokus på vilt fra vårt land. Dette er vår flotteste 3-rettere som trenger kokk på stedet. Ta kontakt for pristilbud til ditt selskap. Pris varierer etter antall. Fra fem personer. Merk at dette er et eksklusivt tilbud, prisen deretter.
Ring gjerne Mattis for en prat rundt meny, vi kan tilpasse. Telefon direkte - 976 31 925 eller mattis@mattismat.no.
Se de to andre 3 - retterne om du ikke ønsker kokk på stedet.
Forrett
Kokkenes favorittfisk piggvar og spinat, toppet med hollandeise, ørretrogn og karse.
Hovedrett
Rosastekt hjortecarré servert med sølvløk, syltet gulbete og rotgrønnsaker. Gresskarpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø grønnkål.
Dessert
Havtornmousse toppet med redusert havtorn. Blir servert med kjøkkenets sjokoladekonfekt og sprøstekt pistasj.
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.
Vår kake
Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.
Pris
kr
790
Ostetallerken
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.
Pris
kr
169
Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
kr
25