Minimum antall
10
3-retter and - B
Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.
Pris
478
,- per person
Andebryst må kunden skjære selv etter anvisning. Hovedrett serveres som fatservering.
Ta kontakt om du ønsker hovedretten levert på engangs og klar til at du selv fordeler på tallerkener, istedenfor fatservering på vårt porselen som er standard.
Forrett
Kjøkkenets lettrøkte laks servert med jordskokkrem, toppet med sprø gresskarkjerner og trøffel- urtevinagrette.
Hovedrett
Rosastekt glasert andebryst servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, små urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter og rødvinbasert salvie- og appelsinsaus. Toppet med urter.
Dessert
Mango og lime mousse med pasjonsfruktsaus toppet med kjøkkenets sjokoladekonfekt, dryss av pistasj og bær.
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.
Vår kake
Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet! Kaken holder til 12-15 personer.
Pris
kr
790
Ostetallerken
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.
Pris
kr
169
Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
kr
25