top of page

Leie lokale til ditt selskap?

Om du skal ha større selskapeligheter er det enklest å leie et selskapslokale. Noen anbefalte lokaler finner du her.. I lokalene kan du få maten levert av Mattis Mat, hjelp med servering og annet du måtte trenge. Vin kan anbefales til valgt meny, vin kan du selv kjøpe. Ta kontakt om du ønsker tips og forslag til ditt arrangement.
Heming klubbhus Vi kan tilby leie av nye, flotte og moderne lokaler i klubbhuset! Storsalen tar inntil 90 personer sittende, men kan selvfølgelig benyttes til cocktailpartyer, møter, konferanser og annet. Her følger det med et storkjøkken godt egnet til større sammenkomster, fullt utrustet til bevertning av inntil 120 personer. Peisestuen er godt egnet til mindre arrangementer med plass til inntil 25 personer. Lokalet ligger noen minutter med bil fra Vinderen.


Samfunnshuset vest


Samfunnshus Vest på Røa leier ut sine lokaler i 2. etasje. Svært sentral beliggenhet på Røa. Utleielokalene i 2. etasje består av syv forskjellige rom. Du kan leie hele lokalet om dere er mange. Lokalet har kapasitet til ca. 100 personer og har stort kjøkken der det er kapasitet til å lage 3-retters meny. Lokalet kan også brukes til mindre arrangementer.


Ris storstue


Ris menighet kan tilby flere lokaler til utleie som passer til selskaper for bryllup, dåp, fødselsdagsfeiring, konfirmasjon eller til minnesamvær I Ris menighetshus kan det i storsalen være opp til 150 personer, og i peisestuen kan det være opp til 60 personer. Kjellerstuen i Holmenkollen kapell egner seg til opp til 100 personer.


Før du ramser opp tipsene nedenfor, kan du legge til en avsluttende setning som oppsummerer avsnittet ditt eller gir en jevn overgang til listen din.


Dette er bare et utvalg av de lokalene vi kan anbefale. Sjekk ut hele listen vår her.

104 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page