top of page

Velkomstsnadder

People.png

Minimum antall

10

Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner.

Pris kr

,- per pers

95

95

  • Blinis, med pisket seterrømme toppet med ørretrogn, urter og rødløk

  • Oliven tapenade med urter

  • Sprøtt brød med olivenolje, urter og maldonsalt

  • Sprø serranochips 

Tilvalg til menyen

Informasjon om meny og levering

Vi  er et lite, men solid firma. Maten blir derfor ikke laget i enorme  mengder på en industriell måte, men i mindre omfang av kokker med  fagbrev. Mattis Mat er opptatt av å lage delikate retter flott dandert  med personlig preg og kreativitet. Hos oss står også service, presis  levering, faglig kompetanse og mattrygghet sterkt. Vi vet at det som er en hverdag for oss, er en spesiell og viktig dag for deg som kunde. Dette glemmer vi aldri.


Vår kommentar til menyen

Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner. Dette er en meny itilegg til valg av hovedmeny fra oss.  


Vinforslag til meny

Klikk på navnet på vinen i kursiv for å komme til polets side over vinen med fult navn.


Velkomst:  Delorme Cremant de Bourgogne eller Mikulski Crémant


Levering

Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i  anbefalt rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm, og er klar til servering i fine porselensformer i en varmekasse.


Tidspunkt for levering

Du vil få anbefalt et leveringstidspunkt utefra  informasjonen du gir i din bestilling. Generelt anbefaler vi at du får  maten levert før gjestene kommer.


Allergi og spesialkost

Menyskilt for hver enkelt rett med informasjon om  retten og allergenoversikt følger med. Si likevel i fra ved allergen  slik at vi kan ta særskilte hensyn og kan foreta tilpasninger.


Frakt

Ved levering av maten til kunden påløper et gebyr på kr 375.-.

Ved henting av brukt service og utstyr hos kunden påløper et gebyr på kr 375.-.

Din levering kan hentes og utsyr returneres til Mattis  Mat i Jegerveien 4, 0777 uten leverings- eller hentegebyr. Vi har en  bod som kan benyttes ved retur, så du kan returnere hele døgnet.


Bestill, endring og avbestilling

Du kan bestille direkte under knappen under «bestill».

Du kan avbestille og endre antall i din bestillingen innen 4 døgn før arrangementet uten noen form for kostand.


Trenger du mer info?

Klikk på knappen under «info levering» eller ta kontakt med oss.

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

Stor original tapas

Vår største meny og store anbefaling for en hver anledning. Kreativ og variert meny der alle vil finne sine favoritter. Menyen blir levert på flotte fat og skåler, og noen retter i porsjonsformer.

Pris

549

rrIMG_2932.jpg

Ekstrarett ost

Mellom hovedrett og dessert tilbyr vi en osterett. Lagt opp porsjonsvis på våre tallerkener om ønskelig. Perfekt om du ønsker at middagen skal vare litt lenger.

Pris

169

rrIMG_2932.jpg

Klassisk tapas

Kjøkkenets vri av klassisk tapas, servert på flotte fat. Menyen passer som lunsj eller middag. Populær meny som passer til de fleste sammenkomster.

Pris

479

rrIMG_2932.jpg

Velkomstsnadder

Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner.

Pris

95

rrIMG_2932.jpg

Vegetar tapas

Denne menyen er sammensatt med et utvalg av våre mest populære vegetarretter. Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden.

Pris

430

rrIMG_2932.jpg

Dessert

Deilige desserter dandert i fine porselensskåler porsjonsvis med rikelig topping. Passer perfekt etter fingermat eller tapas. Her kan du se alle våre desserter.

Pris

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.

bottom of page