
Stor juletapas

Minimum antall
10
Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner.
Pris kr
525
,- per pers
525
Kjøkkenets røkte laks servert med reddik og granateple. Toppet med karse og spirer
Gambas al ajillo, scampi servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk. Toppet med sesamfrø, lime, chili og koriander
Deilige juleinspirert salat med chevrè ost, salat, rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico.
Spansk kvalitetsskinke, iberico og fenikkelsalami. Servert med fiken, og kapers
Kvalitetsjulesylte fra Oslos lille pølsemakeri Metervare
Potetsalat av mandelpotet med sennep og soltørkede tomater med dryss av vårløk og hasselnøtter. Toppet med polkabete
Ostefat med chevrè, brie og taleggio som er en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, tørkede og friske bær
Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød til ost
Hummus med smak av spisskummen. Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven
Kjøkkenets aioli
Nybakt focaccia toppet med oregano, rosmarin, chili og bakt hvitløk
Fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter
Varmt
Bresert svinenakke, som er langtidstrukket i juleøl, eple, stjerneanis, kanel, laurbærblad og nellik
Syltet gresskar med smak av ingefær
Julesaus med svisker og eple
Utbenet kyllinglår med smak av appelsin, julekrydder og urter. Toppet med grønnkål
Sitrus og hvitløkstekt aspargesbønner og purreløk, blir servert med retten over
Menyinfo og drikkeforslag
Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge som det bør spises. Det plassers ut tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm i en varmekasse, og er klar til servering i fine porselensformer. Dette er julens signaturmenyen fra Mattis Mat og er en veldig populær meny i de fleste anledninger i julen. Si i fra ved allergen eller spesialkost.
Drikkeforslag:
Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2021. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.
Ekstra retter

Kreps og mango
Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
Pris
55

Søtpaprika med fetaost
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
Pris
45

Aspargeskrukke
Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).
Pris
49

Kikerte og nøttestek
Om du har en eller flere gjester som er vegan/vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny. Evt. kan denne bestilles som ekstrarett også.
Pris
55

Gulbet med ingefær
Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!
Pris
45