
Stor juletapas

Minimum antall
10
Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner.
Pris kr
,- per pers
525
525
Kjøkkenets røkte laks servert med reddik og granateple. Toppet med karse og spirer
Gambas al ajillo, scampi servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk. Toppet med sesamfrø, lime, chili og koriander
Deilige juleinspirert salat med chevrè ost, salat, rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico.
Spansk kvalitetsskinke, iberico og fenikkelsalami. Servert med fiken, og kapers
Kvalitetsjulesylte fra Oslos lille pølsemakeri Metervare
Potetsalat av mandelpotet med sennep og soltørkede tomater med dryss av vårløk og hasselnøtter. Toppet med polkabete
Ostefat med chevrè, brie og taleggio som er en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, tørkede og friske bær
Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød til ost
Hummus med smak av spisskummen. Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven
Kjøkkenets aioli
Nybakt focaccia toppet med oregano, rosmarin, chili og bakt hvitløk
Fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter
Varmt
Bresert svinenakke, som er langtidstrukket i juleøl, eple, stjerneanis, kanel, laurbærblad og nellik
Syltet gresskar med smak av ingefær
Julesaus med svisker og eple
Utbenet kyllinglår med smak av appelsin, julekrydder og urter. Toppet med grønnkål
Sitrus og hvitløkstekt aspargesbønner og purreløk, blir servert med retten over
Tilvalg til menyen
Aspargeskrukke
49
Pris
Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).

Vårrull med and
40
Pris
Kjøkkenets vårruller med and. Varmes enkelt i ovn, kan ikke komme i varmekasse. (de blir ikke sprø)

Kikerte og nøttestek
0
Pris
Om du har en eller flere gjester som er vegan/vegetar oppgir du dette, så ersattet vi varmmaten til dem med denne retten. (vegan får også veganlasagne)
