top of page

Dessert

People.png

Minimum antall

10

Deilige desserter dandert i fine porselensskåler porsjonsvis med rikelig topping. Passer perfekt etter fingermat eller tapas.

Pris kr

,- per pers

Sjokolademousse. 95,- per pers

Laget av mørk kvalitetssjokolade med hint av kaffe. Toppet med deilig makron og karamellisert hvit sjokolade. Dryss av pistasj og bær.  Mango og lime panne cotta. 85,- per pers

Med pasjonsfruktsaus toppet med kjøkkenets sjokoladekonfekt, dryss av pistasj og bær. Kjøkkenets sitronterte. 95,- per pers

Toppet med avbrent italiensk marengs. Dryss av karamellisert sjokolade.Dessert godbiter. 139,- per pers 

La gjestene forsyne seg selv etter eget ønske fra et dessertbord. Små desserter, der tanken er at gjestene kan smake litt av alt. Passer godt etter fingermat eller tapas.


Kjøkkenets sjokoladekonfekt

Mangosalat med pasjonsfruktsaus toppet med karamellisert hvit sjokolade

Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade med hint av kaffe

Makroner med forskjellige smaker


Menyinfo og drikkeforslag

Bestill minimum 10 av samme dessert. Dessert godbiter er minimum 15.  Menyskilt med allergenoversikt følger med. Si likevel i fra ved allergen eller spesialkost.


Drikkeforslag:

Dessert – Prøv norsk sider fra Åkre Gård Edel sider eller italienske Falchetto Moscato 

Ekstra retter

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

Fingermat stor

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.

Pris

549

rrIMG_2932.jpg

Fingermat kaldt

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende cocktailpinner.

Pris

410

rrIMG_2932.jpg

Stor original tapas

Vår største meny og store anbefaling for en hver anledning. Kreativ og variert meny der alle vil finne sine favoritter. Menyen blir levert på flotte fat og skåler, og noen retter i porsjonsformer.

Pris

549

rrIMG_2932.jpg

Kald tapas

Denne menyen er sammensatt med et utvalg av våre mest populære kaldretter. Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden.

Pris

410

rrIMG_2932.jpg

Klassisk tapas

Kjøkkenets vri av klassisk tapas, servert på flotte fat. Menyen passer som lunsj eller middag. Populær meny som passer til de fleste sammenkomster.

Pris

459

rrIMG_2932.jpg

Velkomstsnadder

Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner.

Pris

95

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.

bottom of page