top of page
MattisCatering_2302-372.jpg
  • Facebook
  • Insta
Firma

Det leveres mat til store og små bedrifter. Alt fra baguetter som enkel lunsj til store middager med alle ansatte for å feire sommer, jul eller en bragd for firmaet. Firmakunder får tett oppfølging før, under og etter enhver levering.

 

Firmaavtale

Firmaavtale passer for firmaer i alle størrelser. Med tett oppfølging får dere ønsket forslag tilpasset til enhver anledning firma måtte trenge catering. Kanskje dere ønsker en ekstra god lunsj på fredager eller middag på onsdag? Hva med matkurs etter jobb på torsdag? Alt kan tilpasses og tilbakemeldinger for justering av menyer etter ansattes ønsker og spesialkost er ikke noe problem. Du slipper også å forholde deg til flere leverandører og vil til enhver tid få konkurransedyktige priser. Det er fokus på sunn, næringsrik og variert mat av høy kvalitet, tilpasset spesialkost og allergier.

 

Lunsj/middag

Som firmakunde kan du ha avtale på lunsj/middag fast eller når dere måtte ønske litt ekstra energi. Fokus på sunne og smaksrike retter med stor variasjon er en suksess for firmalunsj. Du kan få lise over utvalg innenfor prisrammen tilpasset din bedrift. Alt av påsmurt, baguetter, wraps, salat, varm lunsj, tapas og annet. Hva med å få en kokk til å grille lunsj en dag, eller ha en times kokkekurs for ansatte i lunsjen? Mulighetene er mange.

 

Firmafest

Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket firmafest.
Det er mange valg som skal tas før en firmafest og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger til lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag til meny og lokaler tilpasset ditt budsjett og du kan ta kontakt når du ønsker.

 

 

 

 

Om Mattis Mat AS

Siden 2014 har Mattis Gulbrandsen drevet cateringfirmaet Mattis Mat fra et produksjonskjøkken i Jegerveien 4, på Ris i Oslo. Siden den gang har firmaet hatt ansvaret for utallige selskapeligheter for både privatkunder og firmakunder. Det er alltid hyggelig at kunder ringer eller sender mail for å høre om vi kan hjelpe, enten det gjelder store eller små anledninger. Fokuset ligger alltid på å gi best mulig løsning ut fra kundens ønsker og behov, enten det er bryllup eller en liten sammenkomst med venner.

MattisCatering_2302-331.jpg

STOR ORIGINAL TAPAS

Nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet er stikkord for vår signaturmeny som er utviklet og forbedret siden oppstarten for åtte år siden.

​Drivkraft

Nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet er stikkord for vår signaturmeny som er utviklet og forbedret siden oppstarten for åtte år siden. En stor og variert meny der alle skal finne sine egne favoritter. Det har alltid vært et ønske å lage fantastisk mat med de beste råvarer, men også å få kundene til å smake noe nytt på en morsom måte. Menyen blir levert på flotte fat og skåler. Noen retter kommer i porsjonsformer, andre retter på porselen designet i samarbeid med Figgjo og en rett blir servert fra en bjørkestamme. Du kan også bestille ekstraretter. En av disse er aspargeskrukke, der asparges står som en plante i en krukke med jord (dvs. sprøtt rugbrød). Varmmat kommer i porselensformer i termoisolert varmekasse som holder på varmen flere timer etter levering. Denne menyen er vår største og mest populære meny og som vi gjerne anbefaler til deg som kunde.

 

Bærekraft og emballasje

Mange forbinder catering med engangsemballasje og aluminiumsformer. For Mattis Mat har det alltid vært viktig å kunne minimalisere bruken av engangsemballasje. Både for miljøet og opplevelsen av måltidet. Derfor leveres menyene standard på flotte fat og skåler om ikke annet er avtalt. I tillegg leveres maten i solide kasser og varmmat i kvalitetsvarmekasser laget av termomateriale, som gjør at maten holder høy varme når du åpner varmekassen. Med tiden har fokuset blitt større på å ta miljøvennlige valg som å minimalisere matsvinn, redusere engangsemballasje, tilby veganmenyer og retter med mye grønnsaker samt velge leverandører med samme målsetting.

 

Ta kontakt for en prat! 97631925

MATTIS,
MATGLAD KOKK
Hvem lager maten?

Vi er et lite firma, så maten blir ikke laget i store mengder på en industriell måte, men i mindre mengder av kokker med fagbrev. Som oftest er det også oss kokkene du møter når du henter mat eller får den levert hjem til deg.  Vi er opptatt av faglig kompetanse, kvalitet og mattrygghet under hele produksjonskjeden. Dette er viktig ettersom faglært kokk har kunnskap og utdanning innenfor mattrygghet, temperaturkontroll, teknikker, råvarer og holdbarhet. Vi vet at det som er en hverdag for oss, er en spesiell og viktig dag for deg som kunde. Dette glemmer vi aldri.

 

Levering

Maten blir plassert utover ditt buffebord eller kjøkkenbenk av kunnskapsrik sjåfør som ofte også er kokk. Maten blir satt i den rekkefølgen vi anbefaler at den spises, og tilhørende menyskilt blir satt opp. Om du henter selv, legger vi menyskilt på toppen av tilhørende rett. Vi anbefaler å sette maten i den rekkefølgen rettene står i menyen.

 

Om Mattis

​Med stor interesse for å lage mat og smake på alt av nye retter startet jeg å lage mat for bekjente, venner og familie som 14-åring.

Raskt ble dette en stor interesse og det lille cateringfirmaet som hadde hovedkontor på mor og fars kjøkken fikk navn: Mattis Mat. I denne alderen skrev jeg også to kokebøker «Helt chef!» (Kagge forlag 2008) og «Mathjelpen for foreldre» (Kagge forlag 2010). Etter endt ungdomsskole startet jeg på Restaurant- og Matfag, deretter ble det læretid og fagbrevet som kokk i 2013. Det ble mye matlagning på mor og fars kjøkken i løpet av tenårene, og de siste årene var min store drøm å kunne drive mitt eget cateringfirma på fulltid, på et profesjonelt kjøkken.

Drøm ble til virkelighet, og åtte år etter oppstart gleder jeg meg fortsatt like mye til å dra på jobben for å svare på mail og telefoner, lage mat, teste ut nye retter og kjøre ut maten til kunder.

Lidenskapelig opptatt av å lage og levere god kvalitetsmat.

 

Ta kontakt for en hyggelig prat eller send en mail, så for du hjelp.

 

Vi snakkes!

bottom of page