top of page
SHM_0562 (1).jpg
  • Facebook
  • Insta

Bryllup

Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt dere måtte tenke dere for å få et vellykket bryllup. 

 

Bryllupsdagen er en stor dag for brudepar, familie og venner. Før den store dagen er det som oftest mange spørsmål og ønsker. Vi har stått for mange bryllup og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt dere måtte tenke dere for å få et vellykket bryllup. Vanligvis ønsker brudeparet en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. 

 

Se gjerne på våre selskapsmenyer eller ta kontakt, så kan vi hjelpe til slik at dere får den menyen der ønsker. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.

Det er mange valg som skal tas før et bryllup og vi er opptatt av å hjelpe deg med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan dere få anbefalinger til lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Dere kan få forslag til meny og lokaler tilpasset ditt budsjett og dere kan ta kontakt når du ønsker.

Se på menyene her på nettsiden og ta kontakt med Mattis om dere har spørsmål eller ønsker forslag til meny.

Husk at det er svært mange som har bryllup de samme dagene. Det er derfor lurt å ta kontakt i god tid for å holde av dato. 

​​

SHM_0090.jpg
Hvem lager maten?

Vi er et lite firma, så maten blir ikke laget i store mengder på en industriell måte, men i mindre mengder av kokker med fagbrev. Som oftest er det også oss kokkene du møter når du henter mat eller får den levert hjem til deg.  Vi er opptatt av faglig kompetanse, kvalitet og mattrygghet under hele produksjonskjeden. Dette er viktig ettersom faglært kokk har kunnskap og utdanning innenfor mattrygghet, temperaturkontroll, teknikker, råvarer og holdbarhet. Vi vet at det som er en hverdag for oss, er en spesiell og viktig dag for deg som kunde. Dette glemmer vi aldri.

 

Om Mattis

​Med stor interesse for å lage mat og smake på alt av nye retter startet jeg å lage mat for bekjente, venner og familie som 14-åring.

Raskt ble dette en stor interesse og det lille cateringfirmaet som hadde hovedkontor på mor og fars kjøkken fikk navn: Mattis Mat. I denne alderen skrev jeg også to kokebøker «Helt chef!» (Kagge forlag 2008) og «Mathjelpen for foreldre» (Kagge forlag 2010). Etter endt ungdomsskole startet jeg på Restaurant- og Matfag, deretter ble det læretid og fagbrevet som kokk i 2013. Det ble mye matlagning på mor og fars kjøkken i løpet av tenårene, og de siste årene var min store drøm å kunne drive mitt eget cateringfirma på fulltid, på et profesjonelt kjøkken.

Drøm ble til virkelighet, og ellve år etter oppstart gleder jeg meg fortsatt like mye til å dra på jobben for å svare på mail og telefoner, lage mat, teste ut nye retter og kjøre ut maten til kunder.

Lidenskapelig opptatt av å lage og levere god kvalitetsmat.

 

Ta kontakt for en hyggelig prat eller send en mail, så for du hjelp.

 

Vi snakkes!

bottom of page