Minnestund

I en situasjon hvor du er nødt til å planlegge en minnestund, en begravelse eller en seremoni, har du gjerne mye å tenke på. I tillegg havner mange under tidspress og stress. Det kan arrangeres catering til minnestund på kort varsel. Anbefaling av lokale, oppdekking, blomster og servitører kan ordnes.

Det er vanlig å velge tradisjonelle retter som snitter og buffet, men det er også mulig med enkel varmrett, fingermat, bagetter, smørbrød og tapas. Om man skal sitte til bords en stund kan selskapsmeny også være et alternativ.

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker forslag på meny, etter deres ønsker. Ta kontakt på telefon: 97631925, for en rask avklaring.

Forslag til meny

Wraps med kylling

Wraps av beste kvalitet smurt rett før din levering. Store wraps med rikelig fyll og fint pakket.

Pris

95

Stor tapasmeny

Minimum 10 pers. Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

395

Luksus snitter

Snitter av beste kvalitet med helt fersk brød. Smurt rett før din levering. Rikelig med pålegg og lekkert dandert.

Pris

239

Sommertapas

Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler om ønskelig porsjonsvis på tallerken. Fra 7 pers. Meny fram til 01.07.

Pris

289

Spanske lammekjøttboller

Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse. Evt. porsjonsvis i engangsemballasje.

Pris

220

Andre temaer

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design