top of page

Minnestund

I en situasjon hvor du er nødt til å planlegge en minnestund, en begravelse eller en seremoni, har du mye å tenke på. I tillegg til sorgen, havner mange under tidspress og stress. Det kan arrangeres catering til minnestund på kort varsel. Anbefaling av lokale, oppdekking, blomster og servitører kan ordnes.

Det er vanlig å velge tradisjonelle retter som snitter, men det er også mulig med enkel varmrett, fingermat, baguetter, smørbrød og tapas. Om man skal sitte til bords en stund, kan selskapsmeny også være et alternativ.

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker forslag til meny tilpasset deres behov. Ta kontakt med Mattis Mat på telefon 97631925 for en rask avklaring.

Forslag til meny

rrIMG_2932.jpg

Luksus snitter

Vi er opptatt av at våre snitter skal ha det beste og ferskeste brødet og pålegget.

Pris

295

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Fingermat stor

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.

Pris

549

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Kald tapas

Denne menyen er sammensatt med et utvalg av våre mest populære kaldretter. Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden.

Pris

410

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Spanske lammekjøttboller

Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse. Evt. porsjonsvis i engangsemballasje.

Pris

220

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Porsjon salater

Laget rett før din levering og anrettet direkte i porsjonsskål. Salater blir levert i fornybar trefiber emballasje. Velg mellom flere spennende varianter.

Pris

165

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Fingermat kaldt

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende cocktailpinner.

Pris

410

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Klassisk tapas

Kjøkkenets vri av klassisk tapas, servert på flotte fat. Menyen passer som lunsj eller middag. Populær meny som passer til de fleste sammenkomster.

Pris

459

Se meny

Andre temaer

bottom of page