Kokkekurs

For firma, vennegrupper, bursdager eller familie kan det tilbys kokkekurs med ulike konsepter. Kurset holdes der du måtte ønske. Hjemme, på jobben eller leid lokale. Deltagerne hjelper til på kjøkkenet selv og får servert maten på slutten av kurset. Som en 3, 4 eller 5-retters meny. Det er mange muligheter og det kan arrangeres kurs for alt fra barn til eldre med fokus på næringsrik mat, enkle måltider eller søtsaker.

Fra 4 personer. Ta kontakt for forslag og pris.


Det er nå pga. Smittevern ikke mulig med kurs der gjester hjelper til underveis. Det er likevel lagt opp til kurs som fungerer fint under denne perioden. Kurs der tre-retter blir presentert, forklart og gått igjennom steg for steg av kokk hjemme hos dere. Når alt dette er gjort (ca. 1 time) kan man settes seg til bords og kokken setter sammen og legger maten klart opp på tallerkener porsjonsvis.


3-retter hjort med introduksjonskurs ca. 1 time.


Ovnsbakt lettsaltet torsk toppet med urtevinagrette. Servert med grønnkål, asparges og reddik. Retten blir servert med hollandeise


Rosastekt hjort indrefilet servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og urter


Bær og frukt toppet med sabayone og et dryss av karamell-pistasj og hvit karamellisert sjokolade.


1000,- per pers for 10 pers eller flere. 1300,- per pers (for 5-9pers totalt) inkl. alt av råvarer, transport og kokk på stedet)Forslag til meny

3-retter høst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

495

3-retter hjort indrefilet

Menyen trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener.

Pris

555

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

415

Andre temaer

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design