Kokkekurs

For firma, vennegrupper, bursdager eller familie kan det tilbys kokkekurs med ulike konsepter. Kurset holdes der du måtte ønske. Hjemme, på jobben eller leid lokale. Deltagerne hjelper til på kjøkkenet selv og får servert maten på slutten av kurset. Som en 3, 4 eller 5-retters meny. Det er mange muligheter og det kan arrangeres kurs for alt fra barn til eldre med fokus på næringsrik mat, enkle måltider eller søtsaker.

Fra 4 personer. Ta kontakt for forslag og pris.

Forslag til meny

3-retter sommer

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

495

3-retter hjort indrefilet

Menyen trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener.

Pris

555

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

415

Andre temaer

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design