Kokkekurs
For firma, vennegrupper, bursdager eller familie kan det tilbys kokkekurs med ulike konsepter. Kurset holdes der du måtte ønske. Hjemme, på jobben eller leid lokale. Deltagerne hjelper til på kjøkkenet selv og får servert maten på slutten av kurset. Som en 3, 4 eller 5-retters meny. Det er mange muligheter og det kan arrangeres kurs for alt fra barn til eldre med fokus på næringsrik mat, enkle måltider eller søtsaker.
Fra 4 personer. Ta kontakt for forslag og pris.
Det er nå pga. Smittevern ikke mulig med kurs der gjester hjelper til underveis. Det er likevel lagt opp til kurs som fungerer fint under denne perioden. Kurs der tre-retter blir presentert, forklart og gått igjennom steg for steg av kokk hjemme hos dere. Når alt dette er gjort (ca. 1 time) kan man settes seg til bords og kokken setter sammen og legger maten klart opp på tallerkener porsjonsvis.
3-retter hjort med introduksjonskurs ca. 1 time.
Ovnsbakt lettsaltet torsk toppet med urtevinagrette. Servert med grønnkål, asparges og reddik. Retten blir servert med hollandeise
Rosastekt hjort indrefilet servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og urter
Bær og frukt toppet med sabayone og et dryss av karamell-pistasj og hvit karamellisert sjokolade.
1000,- per pers for 10 pers eller flere. 1300,- per pers (for 5-9pers totalt) inkl. alt av råvarer, transport og kokk på stedet)