Firma

Det leveres mat til store og små bedrifter. Alt fra bagetter som enkel lunsj til store middager med alle ansatte for å feire sommer, jul eller en bragd for firmaet. Firmakunde får tett oppfølging før, under og etter enhver levering.


Firmaavtale

 

Firmaavtale passer for firmaer i alle størrelser. Med tett oppfølging får dere ønsket forslag tilpasset til enhver anledning firma måtte trenge catering. Kanskje dere ønsker en ekstra god lunsj på fredager eller middag på onsdag? Hva med matkurs etter jobb på torsdag? Alt kan tilpasses og tilbakemeldinger for justering av menyer etter ansattes ønsker og spesialkost er ikke noe problem. Du slipper også å forholde deg til flere leverandører og vil til enhver tid få gode priser. Det er fokus på sunn, næringsrik og variert mat, tilpasset spesialkost og allergier.


Lunsj/middag

 

Som firmakunde kan du ha avtale på lunsj/middag fast eller når dere måtte ønske litt ekstra energi. Fokus på sunne og smaksrike retter med stor variasjon er en suksess for firmalunsj. Du kan få lise over utvalg med pris tilpasset din bedrift. Alt av påsmurt, bagetter, wraps, salat, varm-lunsj, tapas og annet. Hva med å få en kokk til å grille lunsj en dag, eller ha en times kokkekurs for ansatte i lunsjen? Mulighetene er mange.
 

Firmafest

 

Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket firmafest.
Det er mange valg som skal tas før en firmafest og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

Forslag til meny

rrIMG_2932.jpg

3-retter vinter

3-retters vintermeny, fra fem pers. Enkel oppvarming av hovedrett om under 15 pers.

Pris

550

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Digitalt arrangement

Det er mange muligheter for digital sammenkomst med levering av mat.

Pris

185

Se meny
rrIMG_2932.jpg

3-retter hjort indrefilet

Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet, servitører kan også ordnes. Ta kontakt for flere menyforslag på 3-5 retters menyer med kokk på stedet.

Pris

575

Se meny
rrIMG_2932.jpg

3-retter april

3-retters, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming av hovedrett, dander selv. På forespørsel leveres menyen andre dager om 5 pers eller flere.

Pris

439

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Mangomousse

Mangomousse kommer i skål som på bildet.

Pris

69

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Tilbys ikke i desember, se stor tapasmeny eller julemeny.

Pris

425

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Stor julebuffet

Årets store julebuffet. Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner. Sikker vinner!

Pris

429

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Cæsarsalat med kylling

Et utvalg salater av friske råvarer med fokus på bruk av lokale råvarer. Laget rett før din levering og anrettet direkte i porsjonsskål.

Pris

139

Se meny

Andre temaer