top of page

Firma

Det leveres mat til store og små bedrifter. Alt fra baguetter som enkel lunsj til store middager med alle ansatte for å feire sommer, jul eller en bragd for firmaet. Firmakunder får tett oppfølging før, under og etter enhver levering.


Firmaavtale

Firmaavtale passer for firmaer i alle størrelser. Med tett oppfølging får dere ønsket forslag tilpasset til enhver anledning firma måtte trenge catering. Kanskje dere ønsker en ekstra god lunsj på fredager eller middag på onsdag? Hva med matkurs etter jobb på torsdag? Alt kan tilpasses og tilbakemeldinger for justering av menyer etter ansattes ønsker og spesialkost er ikke noe problem. Du slipper også å forholde deg til flere leverandører og vil til enhver tid få konkurransedyktige priser. Det er fokus på sunn, næringsrik og variert mat av høy kvalitet, tilpasset spesialkost og allergier.


Lunsj/middag

Som firmakunde kan du ha avtale på lunsj/middag fast eller når dere måtte ønske litt ekstra energi. Fokus på sunne og smaksrike retter med stor variasjon er en suksess for firmalunsj. Du kan få lise over utvalg innenfor prisrammen tilpasset din bedrift. Alt av påsmurt, baguetter, wraps, salat, varm lunsj, tapas og annet. Hva med å få en kokk til å grille lunsj en dag, eller ha en times kokkekurs for ansatte i lunsjen? Mulighetene er mange.


Firmafest

Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket firmafest.
Det er mange valg som skal tas før en firmafest og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger til lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag til meny og lokaler tilpasset ditt budsjett og du kan ta kontakt når du ønsker.

Forslag til meny

rrIMG_2932.jpg

3-retter med kokk

De beste nordiske råvarer satt sammen til 3-retters menyer, som trenger kokk på stedet. Dette er våre mest eksklusive menyer. Pris varierer etter antall. Fra 5 personer.

Pris

990

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Fingermat kaldt

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende cocktailpinner.

Pris

410

Se meny
rrIMG_2932.jpg

3-retter hjort

Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.

Pris

649

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Stor julebuffet

Årets store julebuffet. Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner. Sikker vinner!

Pris

429

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Porsjon salater

Laget rett før din levering og anrettet direkte i porsjonsskål. Salater blir levert i fornybar trefiber emballasje. Velg mellom flere spennende varianter.

Pris

165

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Stor original tapas

Vår største meny og store anbefaling for en hver anledning. Kreativ og variert meny der alle vil finne sine favoritter. Menyen blir levert på flotte fat og skåler, og noen retter i porsjonsformer.

Pris

549

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Mangomousse

Mangomousse kommer i skål som på bildet.

Pris

69

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Kjøkkenets salatbord

Vårt salatbord er satt sammen av kjøkkenets favorittsalater med focaccia og dipper. Laget rett før din levering og anrettet direkte på flotte fat i porselen.

Pris

375

Se meny

Andre temaer

bottom of page