Fødselsdag

Om du skal markere fødselsdag eller annen rund dag kan det gjøres på mange måter. Enten en helg på hytta med god mat og drikke, kanskje en båttur på sjøen eller på mer tradisjonelt vis samle dine eller jubileets nærmeste til middag.

Det er mange valg som skal tas før et selskap og vi er opptatt av å hjelpe deg som kunde med anbefalinger, tips og ideer. Med erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

Du kan på denne siden se et utvalg anbefalende menyer. Se selskapsmenyer og tapas/buffet for flere forslag. Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker forslag på meny, etter deres ønsker. Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen.

Forslag til meny

Fingermat kalde retter

Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull».

Pris

285

3-retter hjort indrefilet

Menyen trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener.

Pris

555

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

415

Andre temaer

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design