Doktormiddag

Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket doktormiddag.

Doktormiddag er en middag etter ferdig disputas. Vi har stått for mange doktormiddager og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket kveld. Vanligvis ønskes det t en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. Se gjerne over selskapsmenyene eller ta kontakt så vil du få forslag på menyer. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.

Det er mange valg som skal tas før et doktormiddag og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske. Vi vet at du er opptatt med din disputas og hjelper deg så godt vi kan med valgene mot middagen.

Se over menyene her på nettsiden og ta kontakt om du har spørsmål eller/og ønsker forslag på meny.

Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen vi nå er i. Denne kommer i god tid før sesongen er i gang. Se også selskapsmenyer.

Forslag til meny

rrIMG_2932.jpg

Utbenet kyllinglår

Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse. Evt. porsjonsvis i engangsemballasje.

Pris

225

Se meny
rrIMG_2932.jpg

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

540

Se meny
rrIMG_2932.jpg

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Tilbys ikke i desember, se stor tapasmeny eller julemeny.

Pris

425

Se meny

Andre temaer