Bryllup

Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få et vellykket bryllup. Bryllupsdagen er en stor dag for brudepar, familie og venner. Før den store dagen er det som oftest mange spørsmål og ønsker. 

 

Vi har stått for mange bryllup og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få et vellykket bryllup. Vanligvis ønsker brudeparet en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. Se gjerne over selskapsmenyene eller ta kontakt så vil du få forslag på menyer. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.

Det er mange valg som skal tas før et bryllup og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

Se over menyene her på nettsiden og ta kontakt om du har spørsmål eller/og ønsker forslag på meny.

Husk at det er svært mange som har bryllup de samme dagene. Det er derfor lurt å ta kontakt i god tid for å holde av dato. For å holde av må du ha ca. antall, adresse, ca. tidspunkt og ønske om 3-retters eller buffet/tapas.

Forslag til meny

3-retter høst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

495

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

519

Kjøkkenets røkte ørret

Et utvalg salater av friske råvarer med fokus på bruk av lokale råvarer. Laget rett før din levering og anrettet direkte i porsjonsskål.

Pris

130

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. 01-22. des. utgår denne menyen. Se stor julebuffet.

Pris

415

3-retter hjort indrefilet

Menyen trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener.

Pris

555

Andre temaer

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design