top of page

Vi feirer 10 år!

I år feirer vi 10 år som firma. Feiringen skjer med gode tilbud på utvalgte menyer i perioder. Sjekk menysiden for tilbud som gjelder nå eller se under.
Med stor interesse for å lage mat og smake på alt av nye retter startet jeg å lage mat for bekjente, venner og familie som 14-åring.


Raskt ble dette en stor interesse og det lille cateringfirmaet som hadde hovedkontor på mor og fars kjøkken fikk navn: Mattis Mat. Det ble mye matlagning på mor og fars kjøkken i løpet av tenårene, og jeg hadde en drøm å kunne drive mitt eget cateringfirma på fulltid, på et profesjonelt kjøkken.

Drøm ble til virkelighet, og ti år etter oppstart gleder jeg meg fortsatt like mye til å dra på jobben for å svare på mail og telefoner, lage mat, teste ut nye retter og kjøre ut maten til kunder.


Våre tilbud. Gjelder til 01.07.23. Se menysiden for oppdatere tilbud.

Klassisk tapas

459,- per pers

Vegetar tapas

3 - retter and

2 - retter and


I august i år blir cateringfirma 10 år. Dette feires med gode tilbud og menyforandringer i løpet av året.
Siden oppstart har firmaet hatt ansvaret for utallige selskapeligheter for både privatkunder og bedriftkunder. Det er alltid hyggelig at kunder ringer eller sender mail for å høre om vi kan hjelpe, enten det gjelder store eller små anledninger. Fokuset ligger alltid på å gi best mulig løsning ut fra kundens ønsker og behov, enten det er bryllup eller en liten sammenkomst med venner.


252 views0 comments

Comments


bottom of page