top of page

Norsk smaksmeny - vår

Updated: Apr 16

Dette er vår helt nye luksuriøse sesongmeny. Menyen for matelskere! Alltid med en eksklusiv nordisk vri. Menyen har fokus på kvalitetsprodukter fra lokale norske produsenter. Kan leveres som "sharing" i flere runder eller som buffet.



Vi endrer menyen etter sesong

Fra 2. mai endrer vi menyen til en vårvariant og får inn blant annet burratarett med norske tomater og norske asparges fra Hvasser.


Fat og anretning er nøye satt sammen for å gi et riktig uttrykk til rettene. Kokken som leverer maten, setter også gjerne ut kaldretter i anbefalt rekkefølge.

 

 Under ser du menyen for våren 2024. Besøk menysiden her



 

Sjøkreps med ørretrogn

Servert med agurk og urtevinagrette.

 

Sashimi av Føyalaks

Lime, chilli, karse, sesamfrø og syrlig ponzusaus

 

Blinis med løyrom Kalix fra Sverige

Servert med pisket rørosrømme, rødløk og gressløk

 

Miks av tomater fra Hanasand gard

Toppet med burrata, basilikum og kjøkkenets syltete rødløk. 

 

Norsk asparges

Dryss av stekte hasselnøtter og ramsløk dressing.


Potetsalat med Bjertnæs & Hoel poteter

Sukkererter og soltørket tomat. Toppet med oregano og reddik.

 

Norsk indrefilet av okse

Tynne skiver toppet med svensk Vesterbottensost og karse

 

Kjøkkenets bakte og syltete grønnsaker

Serveres sammen med varmrettene

 

Norske oster

Fønix fra Stavanger Ysteri - Økologisk blåmuggost med kvalitetstempelet gull fra VM 2023. 

Skjenald fra Orkladal Ysteri  i Sør Trøndelag - myk kittost laget på lokal melk fra tre gårder.

 

Ostetilbehør

Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.

 

Rustikt rundt brød

 

Aioli med sennep


LissEllas svenske dijon sennep

 

Pisket rørossmør

Med smak av urter etter sesong

 

Varmt:


Bresert oksekjake

Med timian og redusert rødvin. Toppet med nepe.

 

Andecomfit

Fra Gårdsand i Vestfold

 

Gresskar og gulrotpuré

Smak av appelsin og brunet smør


Merk

Dette er en sesongmeny. Vi endrer menyen etter sesong. Endringer skjer 01.05, 01.08, 01.11. 


Levering

Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm, og er klar til servering i fine porselensformer i en varmekasse.

34 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page