Om firma

Om starten og Mattis

Med stor interesse for å lage mat og smake på alt av nye retter startet jeg å lage mat for bekjente, venner og familie som 14-åring. Raskt ble dette en stor interesse og dette lille cateringfirma som hadde hovedkontor på mor og fars kjøkken fikk navn: Mattis Mat. I denne alderen skrev jeg også to kokebøker «Helt chef!» (Kagge forlag 2008) og «Mathjelpen for foreldre» (Kagge forlag 2010). Etter endt ungdomsskole startet jeg på Restaurant- og Matfag, deretter ble det læretid og fagbrevet som kokk i 2013. Det ble mye matlagning på mor og fars kjøkken i løpet av tenårene, og de siste årene var min store drøm å kunne drive mitt eget cateringfirma på fulltid på et profesjonelt kjøkken. Drøm ble til virkelighet og seks år senere gleder jeg meg fortsatt like mye til å dra på jobben for å svare på mail og telefoner, lage mat, teste ut nye retter kjøre ut maten til kunder.

Hovedrett. Hovedrett dandert på tallerken om du ønsker kokk på stedet.

Litt om firma

Siden august 2013 har jeg drevet cateringfirma Mattis Mat fra et stort produksjonskjøkken i Jegerveien 4, på Ris i Oslo. Siden den gang har firmaet hatt ansvaret for utallige selskapeligheter for privatkunder og firmakunder. Det er alltid hyggelig at kunder ringer eller sender mail for å høre om vi kan hjelpe, enten det er for store eller små anledninger. Fokuset ligger alltid på å gi best mulig løsning utefra kundens ønsker, enten det er bryllup eller en liten sammenkomst med venner. Firmaet er opptatt av nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet, derfor blir menyene ofte endret og forbedret.

Drivkraft

Nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet har med tiden gjort at signaturbuffeten (buffet original) har blitt en svært populær meny til de fleste anledninger. Det har alltid vært et ønske å lage fantastisk mat med de beste råvarer, men også få kundene til å smake noe nytt på en morsom måte. Med tiden ble flere retter laget også utenfor ordinære skåler og fat etter mye testing. I dag får du levert menyer som serveres utefra en bjørkestamme, asparges som ligger i en krukke med jord (sprøtt rugbrød), fiskestang som menyskilt og flere buffet-retter som blir levert i miniporsjonsformer.

Det har alltid vært viktig å kunne minimalisere bruken av engangsemballasje. Derfor leveres alt som standard på flotte fat og skåler. Både for miljøet og opplevelsen av måltidet. Med tiden har fokuset blitt større på å ta miljøvennlige valg som å minimalisere matsvinn, tilby veganmenyer og retter med mye grønnsaker, frukt og bær samt velge leverandører med samme ønske.

Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett, samt et større skilt med nøye allergenoversikt av sjåfør. Varmmat kommer helt varm og klar i fine former i en varmekasse.

 Lidenskapelig opptatt av å levere mat, ta kontakt for en hyggelig prat eller send en mail, så for du hjelp. Vi snakkes!

Hilsen Mattis, august 2019.

Tlf 97631925

mattis@mattismat.no