Tips, råd og ideer til bryllup

Har du tenkt på alt?

Start dagen med noe godt, det er en dag å feire!

Lag ønskeliste til bryllupet og Kjøreplan for bryllup

Avtal med noen på forhånd som kan ta med paraply for å holde over dere etter vielsen om det regner.

Husk å ha noe toastmasteren kan plinge med når han eller hun tar ordet.

Sett opp en liste i forkant av bryllupet med bilder dere ønsker å ha fra fotograf, men også generelt av bryllupet. Det kan være alt fra generasjons bilde til bilde av bordpynten.

Lag et hefte med gjestelisten der dere har skrevet ned relasjonen til hver enkelt og evt. interesser til gjestene. Det vil være en fin «icebreaker» for gjestene.

Sett frem kameraer som gjestene kan ta bilder med. Da vil du få flere «stemningsbilder» enn når fotografen går rundt og tar bilder. Engangskamera er en enkel løsning.

Sett frem en minnebok som gjestene kan skrive en hilsen i. Det er alltid koselig å ha til senere. Dette kan også kombineres med fotografering av gjestene, men husk da å sett av plass i minneboken til bildet.

Bruk brudebuketten som pynt på hovedbordet. Den kan også flyttes over til kakebord eller gavebord utover kvelden.

Om dere skal ha et hagebryllup er det viktig å huske på at det blir kjøligere utover kvelden. Det kan derfor være lurt med varmelamper og fleecetepper.

Nattmat – om festen skal vare utover natten kan det være lurt å servere litt mat.

Hva med å pynte bryllupsbilen? Det kan være alt fra bjørkekvister, silkebånd, ballonger, norske flagg til dekorasjoner.

Få kontroll over kostnadene. Skriv budsjett.

Be forloverne om å samle inn alle taler og ta vare på dem for dere.

 

Bruk en ordentlig fotograf. Brudebildene er det som oftest blir sett på i etterkant av bryllupet, og er utrolig kjedelig om disse ikke er fine. Samt, bruk en fotograf hvor du får alle bildene dine i etterkant. Noen fotografer operer med at du må bestille bildene av dem, og det kan fort bli dyrt.

Sørg for å ha et stort nok gavebord til bryllupsfesten. Det kommer alltid mer enn hva dere trur. Om dere ikke ønsker å ha et stor gavebord fra starten av må dere passe på at dere har muligheten til å sette inn et ekstra bord om det trengs.

Lag et bordplasserings kart som dere henger opp i lokalet.

Mattis Mat hjelper deg

Vi har stått for mange bryllup og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få et vellykket bryllup. Vanligvis ønsker brudeparet en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. Se gjerne over selskapsmenyene eller ta kontakt så vil du få forslag på menyer. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.

les mer om hva som tilbys