Tapas og buffet


    Minimum antall 10 personer.

  • Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett, samt et større skilt med nøye allergenoversikt av sjåfør. Varmmat kommer helt varm og klar i fine former i en varmekasse.

    Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Si i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt senest dagen etter din levering.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Buffet original


    Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

  • Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret med urter og kvernet pepper. Servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Gnocchisalat (poteter på klassisk italiensk måte) med tynne skiver polkabete og parmesanost. Toppet med hasselnøtter, kjørvel og granateple
    Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    Brie de meaux, kongen av brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Pork belly buns kinesisk “taco”. Langtidstekt soya og chilimarinert svin servert med syltet ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper, crispy frøblanding, kjøkkenets hoisinsaus og Sriracha chilisaus Kjøttet og tilbehøret danderes etter eget ønske i kjøkkenets bao buns (dampet steam buns)
    Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Hvitløkstekte aspargesbønner, blir dandert med kyllingretten over

    415,-

    Høsttapas


    Passer som lunsj eller buffet til selskap på kvelden. Kan leveres hver dag ved kapasitet 20.09 – 24.11. Alt levert på flotte fat og i skåler.

  • Kjøkkenets røkte ørret med urter og kvernet pepper. Servert med reddik, spirer og granateple.
    Gnocchisalat (poteter på klassisk italiensk måte) med små buketter blomkål toppet med tynne skiver polkabete og parmesanost. Smaksatt med hasselnøtter, kjørvel og granateple
    Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens småtomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Breadsticks toppet med olivenolje, estragon, sesamfrø og maldonsalt
    Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med oliven, friske urter og spirer
    Kjøkkenets aioli
    Taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær.
    Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Varmt:
    Små karbonader av lam toppet med sprø frøblanding og spekeskinke. Retten kommer med deilig tzatziki og syltet ingefær rødløk.
    Urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter glasert med brunet nøttesmør og deilige stekte sopp og beter

    Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv.

    285,-

    Stor tapasmeny


    Ikke mulig å bestille i desember. Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler.

  • Varmmat i termokasse.
  • Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
    Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og syltet rødløk og ristede hasselnøtter
    Kjøkkenets aioli
    Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer
    Grønne asparges med vårløk, kvernet pepper og olivenolje. Toppet med skiver av reddik og parmesanost
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Brie de meaux, kongen av brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    Gnocchi (poteter på klassisk italiensk måte) med olivenolje, parmesan, timian og salvie

    395,-

    Vegan og ekstra


    Om du ønsker noen ekstra retter på din meny

  • Om du har en eller flere gjester som er vegan eller vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette baserer seg på dagens utvalg av tilgjengelige råvarer. Ved bestilling skriver du dette inn under allergi. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.
  • Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
    25,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet. Minimum 10 desserter av samme type.

  • Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær
    55,-
  • Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade og et hint av kaffe, rørt inn med biter av karamellisert hvit sjokolade. Toppet med deilig makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Dryss av pistasj, hasselnøtter og bringebær
    65,-