Tapas og buffet


    Minimum antall 10 personer.

  • Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør.

    Varme retter blir levert i termokasse som holder svært bra på varmen i 1,5-2 timer etter levering. Deretter avtar varmen gradvis.

    Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Menyskilt med allergenoversikt og små menylapper for hver enkelt rett følger med levering. Si i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Buffet original


    Levert på flotte fat og skåler, uten engangsemballasje. Miljøvennlig og enkelt for deg!

  • Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av kaldrettene, alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse
  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme
    Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Krydret hummus med friske urter og spirer
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin. Servert med syltet ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper, crispy frøblanding, kjøkkenets hoisinsaus og Sriracha chilisaus
    Utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Gresskarpurré med smak av appelsin og ingefær, blir dandert med kyllingretten over

    395,-

    Sommertapas


    Populær meny for store og små selskapeligheter hver dag i juni!

  • Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv.

    Cæsarsalat med utbenet kyllinglår, reddik, oliven, parmesanost og dryss av granateple
    Breadsticks med olivenolje, dryss av urter og salt
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Krydret hummus med friske urter og spirer
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj
    Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Arabiske falafler som er deilige «kjøttboller» laget med kikerter og urter, varmet med ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper. Servert med tzaziki.
    Spinat tortilla

    Arabiske falafler kan byttes med
    Utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes) + 30,- per pers.

    og/eller
    Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus + 35

    269,-

    Stor tapasmeny


    Levert på flotte fat og skåler, uten engangsemballasje. Miljøvennlig og enkelt for deg!

  • Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer fra Spania, Italia, Frankerike og Norge. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.
  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Lettrøkt andebryst servert med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og ristede hasselnøtter
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Krydret hummus med friske urter og spirer
    Grønne asparges med olivenolje og vårløk toppet reddik og parmesanost
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    Gnocchi (poteter på klassisk italiensk måte) med olivenolje, parmesan, timian og salvie

    385,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet. Minimum 10 desserter av samme type.

  • Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær
    55,-
  • Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade og et hint av kaffe, rørt inn med biter av karamellisert hvit sjokolade. Toppet med deilig makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Dryss av pistasj, hasselnøtter og bringebær
    65,-