Nyttårsmeny


    Merk. Disse menyene leveres kun på nyttårsaften.

  • På nyttårsaften kan du hente eller få tilkjørt årets siste måltid i 2019! Alt er helt fiks ferdig, se nærmere beskrivelse under menyene eller ta kontakt.

    Menyene blir levert på flotte fat og skåle, slik at det er helt klart og superenkelt for deg.

    Si i fra ved allergi. Da vil maten bli tilpasset.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 450,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 450,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Nyttårsbuffet


    Varmretter varmes i egen ovn. Over 20 pers kommer varmmat i termokasse på flotte fat. Minimum 8 pers

  • Varmretter varmes i egen ovn. Over 15 pers kommer varmmat i termokasse på flotte fat. Minimum 8 pers

    Kjøkkenets røkte ørret med urter og kvernet pepper. Servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Tynne skiver rosa helstekt indrefilet av okse, med dryss av kvernet pepper og maldonsalt toppet med granateple, syltet rødløk og gjøkestyre fra Hesnens gartneri.
    Kjøkkenets estragonaioli
    Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør

    Varmt
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Langtidstekt kalkunfilet med sitrus og urter. Retten blir levert med fløtesaus.
    Timianbakt gresskar og confitert sopp servert med retten over
    Urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter glasert med brunet nøttesmør

    365,-

    Ekstra rett


  • Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    39,-

    3-retters and


    Forretten og dessert blir levert helt klar i porsjonsskål, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse. Minimum 10 pers

  • Blir levert som på bildene, utenom hovedrett som leveres i varmekasse på fat som kan sendes rundt.

    Asparges og vårløk toppet med kjøkkenets lettrøkte ørret med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute». Servert med sprøtt saltet brød.

    Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, timianbakt gresskar og confitert sopp, urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter glasert med brunet nøttesmør, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og urter (Andebrystene er helt ferdig tilberedt og varme i kasse, men for best resultat må de kuttes opp av kunde.)

    Bringebærmousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær

    459,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Bringebærmousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær
    55,-