Julemenyer


    Fra 12.11-22.12. Minimum antall er 10 personer.

  • I julen samler vi venner, kolleger og familie for hygge rundt bordet. På denne siden finner du årets julemenyer som skal passe for alle anledning. Lurer du på hva som kan passe til akkurat ditt arrangement, ta kontakt.

    Som en av de eneste leverandørene leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative og morsomme porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Varme retter blir levert i termokasse som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering. Utstyr hentes påfølgende arbeidsdag.

    Menyskilt med allergenoversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergen. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Stor julebuffet


    Denne menyen er inspirert av julen og de klassiske smakene, på en ny måte med inspirasjon fra flere verdenshjørner. Den mest populære menyen i julen.

  • Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av kaldrettene. Varmmat kan byttes med ribbe eller pinnekjøtt, se nederst. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse mat i ildfaste former.

    Kjøkkenets egne kaldrøkte ørret servert med reddik og granateple, toppet med spirer. Blir servert med julens sennepsdressing
    Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!
    Kvalitetsjulesylte med klementin, polkabete, svisker, spirer og sennep
    Tynne skiver rosa helstekt indrefilet av okse, med dryss av kvernet pepper og parmesanost toppet med granateple, syltet rødløk og gjøkesyre fra Hesnes gartneri.
    Kjøkkenets estragonaioli
    Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
    Deilige juleinspirert salat med coppa, italiensk skinke i tynne skiver. Salat med rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Rødbet- hummus med toppet med beter og urter
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør

    Varmt
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Bresert svinenakke, som er langtidstrukket i juleøl, eple, stjerneanis og mye mer av julens krydderier
    Timianbakt gresskar og confitert sopp med grønnkål. Servert med retten over
    Urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter glasert med brunet nøttesmør

    Om ønskelig kan varmmat byttes ut med tradisjonell ribbe med tilbehør (435,-), eller pinnekjøtt med tilbehør (465,-). Se tradisjonelle julebuffeter nedenfor for meny.

    415,-

    Enkel juletapas


    Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler.

  • Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv
    Enkle tapas i førjulen!

    Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!
    Kvalitetsjulesylte med klementin, polkabete, svisker, spirer og sennep
    Kjøkkenets estragonaioli
    Deilige juleinspirert salat med coppa, italiensk skinke i tynne skiver. Salat med rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær.
    Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Rødbet- hummus med toppet med beter og urter

    Varmt
    Bresert svinenakke, som er langtidstrukket i juleøl, eple, stjerneanis og mye mer av julens krydderier
    Timianbakt gresskar og confitert sopp med grønnkål. Servert med retten over
    Urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter glasert med brunet nøttesmør

    295,-

    3-retter jul


    Forretten og dessert blir levert ferdig dandert på tallerken. Hovedretten i fine ildfaste former i en varmekasse.

  • Kjøkkenets egne kaldrøkte ørret servert med reddik og granateple, toppet med spirer. Blir servert med julens sennepsdressing. Servert med sprøtt saltet brød.

    Deilig norsk langtidstekt ribbe servert med julepølse og medisterkaker fra Oslos pølsemakeri Metervare. Kjøkkenets deilige surkål med karve og et hint av stjerneanis. Mandelpoteter med nøttesmør og julesaus med svisker og eple.
    (kan byttes med pinnekjøtt på forespørsel)

    Skogens marinerte bær. Hell over varm hvit sjokoladesaus med smak av kanel og vanilje.

    430,-

    Julemiddager


    Våre tradisjonelle julebuffeter lages av de beste råvarer, og alt kommer helt ferdig. Dvs. ferdig varmet i fine hvite ildfaste former i varmekasse.

  • Deilig norsk langtidstekt ribbe servert med julepølse og medisterkaker fra Oslos pølsemakeri Metervare. Kjøkkenets deilige surkål med karve og et hint av stjerneanis. Mandelpoteter med nøttesmør og julesaus med svisker og eple.
    310,-
  • Pinnekjøtt (urøkt) server med vossakorv fra Oslos pølsemakeri Metervare, kjøkkenets kålrabistappe med muskat og kvernet pepper, gulbeter fra Hasle gård. Mandelpoteter med nøttesmør og julesaus med svisker og eple.
    369,-
  • Deilig norsk langtidstekt ribbe servert med julepølse og medisterkaker fra Oslos pølsemakeri Metervare. Kjøkkenets deilige surkål med karve og et hint av stjerneanis. Pinnekjøtt (urøkt) server med vossakorv fra Oslos pølsemakeri Metervare, kjøkkenets kålrabistappe med muskat og kvernet pepper, gulbeter fra Hasle gård. Mandelpoteter med nøttesmør og julesaus med svisker og eple.
    410,-

    Ekstra retter


    Ønsker du et påfyll av noen av kjøkkenets klassiskere?

  • Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
    39,-
  • Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    39,-
  • El jamon serrano tynne skiver spansk serrano med Gorgonzola dolce, dampet gulbete og syltet rødløk og ristede hasselnøtter
    39,-
  • Utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Hvitløkstekte aspargesbønner, blir dandert med kyllingretten over

    49,-

    Desserter


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Riskrem toppet med pepperkakecrunch og makron. Hell over kjøkkenets bringebærsaus.
    55,-
  • Skogens marinerte bær. Hell over varm hvit sjokoladesaus med smak av kanel og vanilje.
    55,-
  • Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær
    55,-
  • Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade og et hint av kaffe, rørt inn med biter av karamellisert hvit sjokolade. Toppet med deilig makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Dryss av pistasj, hasselnøtter og bringebær
    65,-