Høsttapas


    Minimum antall 10 personer.

  • Populær meny for store og små selskapeligheter. Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv.

    Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør.
    Utstyr kan hentes påfølgende arbeidsdag.

    Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Meny


    Passer som lunsj eller buffet til selskap på kvelden. Kan leveres hver dag ved kapasitet 20.09 – 11.11. Alt levert på flotte fat og i skåler.

  • Kjøkkenets røkte ørret med urter og kvernet pepper. Servert med reddik, spirer og granateple.
    Gnocchisalat (poteter på klassisk italiensk måte) med små buketter blomkål toppet med tynne skiver polkabete og parmesanost. Smaksatt med hasselnøtter, kjørvel og granateple
    Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens småtomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Breadsticks toppet med olivenolje, estragon, sesamfrø og maldonsalt
    Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med oliven, friske urter og spirer
    Kjøkkenets aioli
    Taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær.
    Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Varmt:
    Små karbonader av lam toppet med sprø frøblanding og spekeskinke. Retten kommer med deilig tzatziki og syltet ingefær rødløk.
    Urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter glasert med brunet nøttesmør og deilige stekte sopp og beter

    285,-