Sommertapas


    Minimum antall 10 personer. I juni kan du få menyen hver dag!

  • Populær meny for store og små selskapeligheter hver eneste dag i juni!

    Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv. Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør.

    Utstyr kan hentes påfølgende arbeidsdag.

    Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Meny


  • Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv.

    Cæsarsalat med utbenet kyllinglår, reddik, oliven, parmesanost og dryss av granateple
    Breadsticks med olivenolje, dryss av urter og salt
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Krydret hummus med friske urter og spirer
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj
    Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Arabiske falafler som er deilige «kjøttboller» laget med kikerter og urter, varmet med ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper. Servert med tzaziki.
    Spinat tortilla

    Arabiske falafler kan byttes med
    Utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes) + 30,- per pers.

    og/eller
    Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus + 35

    269,-