Sommertapas


    Minimum antall 10 personer. I august og september kan du få menyen hver dag!

  • Populær meny for store og små selskapeligheter. Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv.

    Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør.
    Utstyr kan hentes påfølgende arbeidsdag.

    Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Meny


  • Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens småtomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
    Breadsticks toppet med olivenolje, estragon, sesamfrø og maldonsalt
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Gnocchisalat (poteter på klassisk italiensk måte) med tynne skiver polkabete og parmesanost. Toppet med hasselnøtter, kjørvel og granateple
    Hummus med smak av spisskummin, hvitløk og sitrus. Toppet med oliven, friske urter og spirer
    Kjøkkenets aioli
    Taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær.
    Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Tyrkisk lammekebab «kofta kebab», kvernet lam med spisskummin og chili på grillspyd. Retten kommer med deilig tzatziki, syltet ingefær rødløk, og spinat tortilla.

    285,-


  • Tyrkisk lammekebab med tilbehør kan erstattes med:
    Utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes) + 15,- per pers ekstra.