Grill


  • Når du inviterer til sommerfest, bryllup, konfirmasjon, firmafest eller annet i sommer er det ingenting som slår en riktig god grillbuffet. Alt blir levert på flotte fat og skåler. Meny nr. 1 kan du grille selv etter anvisning eller bestille kokk. Meny nr. 2 må bestilles med kokk. Kokk tar 750,- per time til/fra Jegerveien 4. Normalt 3-4t totalt.

    Menyene kan tilpasses ønsker og behov til ditt arrangement. Ta kontakt så finner vi en løsning sammen.

    Menyskilt med allergioversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergi.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Grillmeny nr. 1


    Grilling kan gjøres selv etter anvisning eller du kan leie kokk. Minimum 20 pers for leie av kokk.

  • Cæsarsalat med utbenet kyllinglår, reddik, oliven, parmesanost og dryss av granateple
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt på grillen:
    Gambas al ajillo, grillet scampi spidd stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Rosa helstekt indrefilet av okse
    Deilige urtestekte poteter med olivenolje.
    Rødvinssaus
    Grillet mais toppet med smør, maldonsalt og timian

    379,-

    Grillmeny nr. 2


    Stor grillmeny med mange valgmuligheter for dine gjester.

  • Cæsarsalat med utbenet kyllinglår, reddik, oliven, parmesanost og dryss av granateple
    Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt på grillen:
    Ørret med sitrus og friske urter servert i pakke med vårløk og squash
    Gambas al ajillo, grillet scampi spidd stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Grillet sliders med storfekjøtt og italiensk rødkittost med navn Tallegio, servert med colsow, kjøkkenets BBQ-saus og sommerens solmodne tomater.
    Rosa helstekt indrefilet av okse
    Varme salviebakte småtomater
    Deilige urtestekte poteter med olivenolje.
    Rødvinssaus
    Grillet mais toppet med smør, maldonsalt og timian

    425,-

    Desserter


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet. Minimum 10 desserter av samme type.

  • Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær

    55,-
  • Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade og et hint av kaffe, rørt inn med biter av karamellisert hvit sjokolade. Toppet med deilig makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Dryss av pistasj, hasselnøtter og bringebær
    65,-