Firma


 • Det leveres mat til store og små bedrifter. Alt fra bagetter som enkel lunsj til store middager med alle ansatte for å feire sommer, jul eller en bragd for firmaet. Firmakunde får tett oppfølging før, under og etter enhver levering.

  Firmaavtale


 • Firmaavtale passer for firmaer i alle størrelser. Med tett oppfølging får dere ønsket forslag tilpasset til enhver anledning firma måtte trenge catering. Kanskje dere ønsker en ekstra god lunsj på fredager eller middag på onsdag? Hva med matkurs etter jobb på torsdag? Alt kan tilpasses og tilbakemeldinger for justering av menyer etter ansattes ønsker og spesialkost er ikke noe problem. Du slipper også å forholde deg til flere leverandører og vil til enhver tid få gode priser. Det er fokus på sunn, næringsrik og variert mat, tilpasset spesialkost og allergier.

  Lunsj/middag


 • Som firmakunde kan du ha avtale på lunsj/middag fast eller når dere måtte ønske litt ekstra energi. Fokus på sunne og smaksrike retter med stor variasjon er en suksess for firmalunsj. Du kan få lise over utvalg med pris tilpasset din bedrift. Alt av påsmurt, bagetter, wraps, salat, varm-lunsj, tapas og annet. Hva med å få en kokk til å grille lunsj en dag, eller ha en times kokkekurs for ansatte i lunsjen? Mulighetene er mange.

  Firmafest


 • Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket firmafest.
  Det er mange valg som skal tas før en firmafest og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.