Fingermat


    Minimum antall er 15 personer.

  • Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse.

    Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Si i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt senest dagen etter din levering.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull»

    Ost og spekefat


  • Deilige ost og kjøttretter levert i flott trekasse. Menyen passer som et enklere snacks måltid.
    Deilig italiensk mozzarella med basilikum og solmodne småtomater
    Salami med fennikel i tynne skiver servert med chevre Breadsticks toppet med olivenolje, estragon, sesamfrø og maldonsalt
    Kjøkkenets aioli
    Marinerte oliven med deilige urter og chili
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

    195,-

    Meny nr. 1


  • Kjøkkenets røkte ørret med urter og kvernet pepper. Servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
    Salami med fennikel i tynne skiver servert med chevre, dampet gulbete og syltet rødløk og ristede hasselnøtter
    Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Marinerte oliven med deilige urter og chili

    275,-

    Meny nr. 2


    Stor meny med tre varmretter som blir levert i termokasse.

  • Kjøkkenets røkte ørret med urter og kvernet pepper. Servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
    Salami med fennikel i tynne skiver servert med chevre, dampet gulbete og syltet rødløk og ristede hasselnøtter
    Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico.
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme
    Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
    Marinerte oliven med deilige urter og chili

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander på spidd
    Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter på spidd. Servert med kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus

    369,-

    Foccacia


  • Aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kryddersmør

    19,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet. Minimum 10 desserter av samme type

  • Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær
    55,-
  • Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade og et hint av kaffe, rørt inn med biter av karamellisert hvit sjokolade. Toppet med deilig makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Dryss av pistasj, hasselbøtter og bringebær
    69,-