Minimum antall
10
Sjokolademousse
Sjokolademousse kommer i skål som på bildet.
Pris
79
,- per person
Klikk her om du ønsker mer detaljer og informasjon om menyen, hvordan den blir levert og våre tanker bak valgene vi foretar oss.
Blekksprutsalat med estragondressing
Sashimi av Føyalaks med lime, sesamfrø og soyasaus
Blinis med pisket rørosrømme toppet med løyrom Kalix fra Sverige
Norsk indrefilet av okse i tynne skiver toppet med Vesterbottensost og karse
Miks av tomater fra Hanasand gard med «snøball» burrata fra oslo ysteriet Winther.
Salat med speket elg fra det gamle røkeri, hvitvinsdampede tranebær og sprø frøblanding. (kaldrøkt reinsdyrplomme)
Norsk asparges med et dryss av stekte hasselnøtter og ramsløkspesto
Norske oster - Rød Kjerringøy fra Kjerringøy Ysteri og chevre kubbe geitost (nov-feb ku) fra Rueslåtten Ysteri
Ostetilbehør: Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.
Lyst surdeigsbrød bakt i steinovn
Aioli med LissEllas svenske dijon sennep
Pisket rørossmør med smak av trøffel
Varmt:
Bressert oksesjake med timian og redusert rødvin. Toppet neper
Ovnsbakte småpoteter fra Bjertnæs og Hoel
Andecomfit fra Gårdsand i vestfold. (25kr)
Gresskar og gulrotpuré med smak av appelsin
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.