top of page
ikon-antall-personer-mattis-01.png

Minimum antall

10

Sjokolademousse

Sjokolademousse kommer i skål som på bildet.

Pris
79
,- per person
Paprika_edited.png
Meny info anchor

Klikk her om du ønsker mer detaljer og informasjon om menyen, hvordan den blir levert og våre tanker bak valgene vi foretar oss.

  • Blekksprutsalat med estragondressing

  • Sashimi av Føyalaks med lime, sesamfrø og soyasaus

  • Blinis med pisket rørosrømme toppet med løyrom Kalix fra Sverige

  • Norsk indrefilet av okse i tynne skiver toppet med Vesterbottensost og karse

  • Miks av tomater fra Hanasand gard med «snøball» burrata fra oslo ysteriet Winther.

  • Salat med speket elg fra det gamle røkeri, hvitvinsdampede tranebær og sprø frøblanding.  (kaldrøkt reinsdyrplomme)

  • Norsk asparges med et dryss av stekte hasselnøtter og ramsløkspesto

  • Norske oster - Rød Kjerringøy fra Kjerringøy Ysteri og chevre kubbe geitost (nov-feb ku) fra Rueslåtten Ysteri

  • Ostetilbehør: Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.

  • Lyst surdeigsbrød bakt i steinovn

  • Aioli med LissEllas svenske dijon sennep

  • Pisket rørossmør med smak av trøffel

Varmt:

  • Bressert oksesjake med timian og redusert rødvin. Toppet neper

  • Ovnsbakte småpoteter fra Bjertnæs og Hoel

  • Andecomfit fra Gårdsand i vestfold. (25kr)

  • Gresskar og gulrotpuré med smak av appelsin

Tilvalg til menyen

Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.

Flere menyer

Ta kontakt!

Takk for at du sendte inn!

bottom of page