Minimum antall
10
Julelunsj kaldt
Inspirert av julen, men uten de klassiske norske julerettene. Dette er derfor den perfekte meny for mange ulike selskaper før jul.
Pris
485
,- per person
Porchetta
Italiensk versjon av ribbe. Utbenet ribbe som fylles med krydder og rulles sammen. Toppet med kapers.
Juleinspirert salat med chevrè
Toppet med rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
Gravet kveite
Toppet med revet sitrus og reddik. Servert med sennepsdressing.
Potetsalat med Bjertnæs & Hoel poteter
Sukkererter og soltørket tomat. Toppet med oregano og reddik.
Brisling røkt
Østersjøbrisling lettrøkt toppet med rødløk og urter. Servert med sprøtt brød og sitron.
Rødbethummus
Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.
Norske oster
Kvit Kjerringøy, Kjerringøy Ysteri - hvitkittost laget på gårdens egen, upasteuriserte rå melk.
Skjenald, Orkladal Ysteri - myk kittost
Ostetilbehør
Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød, honningstekte nøtter og rørt solbær.
Nybakt focaccia
Toppet med urter og bakt hvitløk.
Hvete
Fluffy Røros smør
Smak av trøffel og urter.
Kjøkkenets aioli med sennep
Tilvalg til menyen
Ønsker du å legge til ekstra retter? Du kan legge til ekstra retter i bestillingsskjema, bestill her.
Scampi
Gambas al ajillo, scampi.
Servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk.
Pris
kr
55
Ekstra sashimi
Menyen over inneholder fem skiver sashimi av Frøya laks som standard. Ønsker du tre skive ekstra per person?
Pris
kr
55
Solbærkake
Solbærkake med krydderkakebunn. Toppet med pistasj, karamelisert sjokolade, sprø marengs. En kake holder til mellom 12 -15 personer.
Pris
kr
790